Shia LaBeouf și-a acoperit tot pieptul cu un tatuaj imens pentru rolul de interlop din The Tax Collector

de Daniel Dumitrescu în 9 Sep 2020
Actorul american și-a completat colecția de tatuaje pentru a intra în pielea personajului său, gangsterul Cholo.

Shia LaBeouf nu se dezminte: și-a făcut un tatuaj imens pe piept pentru a-l interpreta cât mai credibil pe interlopul Cholo în thrillerul The Tax Collector. Nu este un tatuaj temporar, ci unul permanent, cu numele personajului său, Creeper. Desenul include și un portret al mamei sale care leagănă un clovn, o reprezentare a tatălui său, Jeffrey, care în trecut a fost clovn de rodeo.

Nu este prima dată când talentatul actor american folosește tatuajele pentru a fi mai credibil într-un rol, notează Daily Mail. În 2015, LaBeouf și-a făcut 12 mici tatuaje pentru a-l interpreta pe escrocul Jake în drama American Honey, semnată de Andrea Arnold. Starul mai are tatuaje pe picioare, tors și pe umărul stâng.

Regizorul David Ayer s-a declarat impresionat de capacitatea lui LaBeouf de a se identifica total cu personajele sale: "E unul dintre cei mai buni actori cu care am lucrat, se dedică trup și suflet", a spus Ayer în ianuarie, pentru Slash Film. "În Tax Collector, el are tot pieptul tatuat. Așa intră cu totul în asta, nu am întâlnit pe nimeni atât de dedicat", a adăugat el.

Regizorul și LaBeouf au mai lucrat împreună și pentru producția de război Fury (2014), cu Brad Pitt în rolul principal, iar actorul și-a scos atunci un dinte.

Ayer a mai spus că LaBeouf a intrat perfect în rolul din The Tax Collector, în care el este un diavol terifiant care strânge taxele de protecție pentru un interlop, Wizard. "Shia joacă un tip alb care a crescut în suburbie. E un tip jumate evreu, jumate francez care joacă un personaj alb. E și singurul tip alb din film... Creeper a crescut în suburbie. E un gangster. E un Cholo. E un sudist. Shia a studiat un individ ca ăsta ca să-i iasă corect", a explicat David Ayer.

The Tax Collector a fost lansat pe 7 august. Din distribuție mai fac parte George Lopez, Bobby Soto și Cinthya Carmona.


Foto: Hepta

Exploreaza subiecte similare:

Shia LaBeouf, American Honey, The Tax Collector , Brad Pitt, Fury, Cinthya Carmona, Bobby Soto, George Lopez

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells