Shia LaBeouf, plin de tatuaje în prima imagine din The Tax Collector

de Cristina Grigore în 14 Aug 2018
Filmul este regizat de David Ayer (Suicide Squad), alături de care actorul a mai lucrat în 2014, la Fury

Pe lângă problemele cu legea și comportamentul său imprevizibil și controversat, Shia LaBeouf este cunoscut și pentru faptul că trece printr-o transformare totală în pregătirea pentru o nouă partitură. Actorul, care a jucat recent rolul propriului tată într-un film semi-biografic al cărui scenariu îl semnează (Honey Boy), apare tatuat pe mare parte din corp în prima imagine din viitorul său film, The Tax Collector.

Imaginea a fost publicată pe Twitter chiar de către regizorul peliculei, David Ayer, cunoscut pentru Street Kings, End of Watch, Fury (unde a lucrat prima dată cu actorul de 32 de ani), dar și Suicide Squad, al cărui Jocker – și el tatuat până-n dinți – te duce cu gândul la personajul lui LaBeouf.

Intriga lui The Tax Collector nu a fost încă dezvăluită, însă este de așteptat, judecând atât după atitudinea din imagine a actorului, cât și după dramele polițiste din cariera lui Ayer, ca producția să conțină destul de multă violență. Filmul, ce a început producţia în luna iulie, ar putea ajunge în cinematografe anul viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Shia LaBeouf, Honey Boy , The Tax Collector , David Ayer, End of Watch, Street Kings, Fury, Suicide Squad

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 14 august 2018 20:00
Vad ca e pus pe treaba si asta ma bucura.Sper sa isi revina,si sa lase problemele in spate.Sa fie mai serios si mai dedicat.Are doar 32 de ani.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells