Shia LaBeouf, cel mai profitabil actor

de Ştefan Dobroiu în 31 Aug 2010
Shia LaBeouf, cel mai profitabil actor

Pentru al doilea an la rând, Shia LaBeouf s-a clasat pe locul întâi în topul Forbes al celor mai profitabili actori. Conform Forbes, pentru fiecare dolar plătit lui LaBeouf, filmele acestuia încasează nu mai puţin de 81 de dolari.

Situarea pe prima poziţie a actorului de văzut luna aceasta în Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule se datorează unor filme precum Indiana Jones şi regatul craniului de cristal, care a încasat 787 de milioane de dolari anul trecut, şi Transformers: Revenge of the Fallen, cu 836 de milioane de dolari încasări.

Anne Hathaway s-a clasat pe locul doi, cu 64 de dolari încasaţi pentru fiecare dolar plătit actriţei. Cea mai importantă reuşită a lui Hathaway este Alice în Ţara Minunilor, intrat recent în eclusivistul grup al filmelor care au depăşit un miliard de dolari încasări.

Au mai prins primele cinci locuri ale topului Forbes Daniel Radcliffe (61 de dolari), Robert Downey Jr. (33 de dolari) şi Cate Blanchett (27 de dolari).

În curând Forbes va publica şi topul celor mai puţin profitabili actori, dominat anul trecut de Will Ferrell, cu 3 dolari câştigaţi pentru fiecare dolar investit în el.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 31 august 2010 14:51
Interesanta stire....macar este o investitie buna!!
Gebeleizis pe 15 iunie 2011 01:05
Bravo lui!
Crist11 pe 30 iunie 2011 22:41
felicitari..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells