Secretul lui Kathryn Morris: yoga si multa inghetata!

de Cristina Popov (Joe) - Pro Cinema în 7 Iun 2006
Secretul lui Kathryn Morris: yoga si multa inghetata!
Drumul catre succes al lui Kathryn Morris, protagonista serialului Cu sange rece, difuzat in fiecare joi, de la ora 20:00, la Pro Cinema, nu a fost tocmai usor. Insa nici chiar atat de anevoios, pentru ca, dupa cum marturiseste actrita, ”a lucrat foarte mult pentru a avea norocul de a se afla intre numele cu rezonanta din Cetatea filmului”.
Inainte de a fi aleasa sa dea viata complexului personaj Lily Rush din Cu sange rece, Morris a patruns in forta in lumea filmului american, avandu-i ca parteneri pe Tom Cruise in Minority Report / Raport special, pe Ben Affleck si Uma Thurman in  Paycheck / Cecul sau viata, pe Jack Nicholson in As Good as it Gets / Mai bine nu se poate. Inteligenta artificiala, Ultimul castel si Minti ucigatoare, in care l-a avut partener pe Val Kilmer, sunt cateva dintre peliculele care au ajutat-o pe Morris sa-si faca un nume la Hollywood. Rolurile din Pensacola – Forta de elita si Xena – printesa razboinica i-au sporit lui Morris nu numai masa musculara, ci si experienta de viata, pentru ca actrita a avut posibilitatea sa traga cu mitraliera, sa zboare cu elicopterul si sa traiasca senzatii tari sarind cu parasuta. Ceea ce nu se poate spune ca i-a displacut, pentru ca Morris categoric nu este genul care sa accepte un program de la 9 la 5. Dupa cum marturiseste, daca n-ar fi fost actrita, Kathryn ar fi fost probabil regizor sau scenarist. ”Ca regizor”, spune Morris, ”as angaja o gramada de oameni talentati, as purta sapca de baseball si as incerca sa fiu cat mai autoritara cu putinta.”
Cand doreste sa se relaxeze, Kathryn merge la cinematograf, dar nu evita nici activitatile casnice. Sa redecoreze casa din Los Angeles, in care locuieste impreuna cu logodnicul ei, sau sa lipeasca linoleum pe podeaua bucatariei reprezinta niste activitati domestice pe care Kathryn le face Cu sange rece. Cat priveste maritisul, actrita in varsta de 37 de ani, spune ca nu a facut-o pana acum din lipsa de timp. Pentru alte activitati insa, exista timp berechet! O escapada la San Francisco, ”orasul cel mai tare din lume”, dupa parerea lui Kathryn, sau o lunga plimbare pe autostrada cu masina sunt oricand binevenite. Dar asta cand nu face yoga, sau sta cate doua ore la rand pentru a putea prinde un loc la restaurantul chinezesc favorit. 
Eroina serialului Cu sange rece nu este pasionata de vreun sport anume, insa dupa patru, cinci inghetate sandwich, felul ei favorit de mancare, hoinareste pe dealurile de langa casa pentru a-si mentine conditia fizica. Muzica alternatica si jazzul fac parte dintre preferintele muzicale ale actritei, insa in egala masura il apreciaza pe Sting, pentru diversitatea de stiluri care ii influenteaza muzica.
Desi este o fire foarte sociabila, Kathryn Morris nu se sperie de singuratate. Dupa cum spune ea insasi, daca ar naufragia pe o insula pustie, n-ar fi nici o problema. Ar avea nevoie doar de un televizor, o antena parabolica si un barbat si toata situatia ar fi rezolvata! Ceea ce nu mira in cazul lui Kathryn Morris, obisnuita sa rezolve toate dificultatile Cu sange rece.
Taguri:  Kathryn Morris

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells