Se va face un serial Under the Skin, după SF-ul omonim cu Scarlett Johansson

de Gloria Sauciuc în 5 Mai 2020
În film, Scarlett Johansson joacă rolul unui extraterestru care bântuie prin Glasgow seducând bărbați și recoltându-le corpurile pentru planeta de pe care a venit

Silver Reel a câștigat drepturile pentru ecranizarea romanului Under the Skin, scris de Michael Farber în anul 2000, ecranizat pentru marele ecran de Jonathan Glazer în 2013.

Silver Reel a finanțat elogiata producție Under the Skin a lui Glazer și a depășit distribuitorul de filme A24 într-o licitație competitivă pentru obținerea drepturilor de a adapta proiectul pentru micul ecran, scrie Deadline.

Silver Reel a licitat 906.000 de dolari pentru drepturile asupra romanului. A24 a oferit 175.000 de dolari.

Glazer a scris Under the Skin împreună cu Walter Campbell și a adaptat proiectul după romanul mai sus pomenit. În film, Scarlett Johansson joacă rolul unui extraterestru care bântuie prin Glasgow seducând bărbați și recoltându-le corpurile pentru planeta de pe care a venit. Totuși, misiunea extraterestrei se complică atunci când aceasta începe să se implice emoțional.

Scenariul își asumă o abordare sumară a romanului lui Farber, spun cei de la Silver Reel, dar CEO-ul Claudia Bluemhuber susține ca serialul „se va inspira mai mult din romanul care îi stă la bază”, deși va rămâne „respectuos” și față de viziunea lui Glazer. Bluemhuber a adăugat: „Ne-am gândit la anumiți scenariști și vorbim cu diverse agenții și cu mai mulți scenariști. Ne-ar plăcea ca scenaristul să fie britanic”.

Povestea din Under the Skin:

O ființă extraterestră de pe o planetă unde carnea de om este un binevenit fel în meniu, vine pe Pământ și se deghizează în Laura, o femeie seducătoare. Ea stă la pândă pe marginea unor șosele nu foarte circulate sau prin pustietăți unde vin doar alpiniștii și atacă folosind arma cea mai puternică pentru prada umană: sexualitatea ei vorace.

Eficiența atacului ei e întotdeauna mortal, dar, cu timpul, Laura începe să fie atrasă și schimbată de complexitatea vieții de pe Pământ. Apariția umanității în ea duce la o slăbire a caracterului său extraterestru și o face să intre în conflict cu cei din propria rasă. Observând lucrurile din punctul ei de vedere avem parte de o perspectivă extraterestră asupra lumii noastre.

Exploreaza subiecte similare:

Under the Skin, Jonathan Glazer, Scarlett Johansson

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cretzulynne pe 9 mai 2020 13:04
Super! Mi-a plăcut filmul. Poate îl fac un serial de 8.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells