Under the Skin

(2013)

Pe sub piele

Poster Under the Skin Postere Under the Skin

Sinopsis Under the Skin

Mai mult
Under the Skin trl

O ființă extraterestră de pe o planetă unde carnea de om este un binevenit fel în meniu, vine pe Pământ și se deghizează în Laura, o femeie seducătoare. Ea stă la pândă pe marginea unor șosele nu foarte circulate sau prin pustietăți unde vin doar alpiniștii și atacă folosind arma cea mai puternică pentru prada umană: sexualitatea ei vorace.

Eficiența atacului ei e întotdeauna mortal, dar, cu timpul, Laura începe să fie atrasă și schimbată de complexitatea vieții…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
2 nominalizări BAFTA, o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

FilmNation Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

MVP Entertainment

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marillion pe 26 Iunie 2014 09:41
Un altfel de SF
Edit: iniţial aici a fost un comentariu, dar 4 porci au defecat pe el. Acum aştept ca porcii să se reproducă. :P

Later edit:
Înainte de toate Jonathan Glazer a fost un regizor de spoturi publicitare şi videoclipuri pentru artişti celebri, domeniu în care a creat adevărate bijuterii (Street Spirit (Fade Out) şi Karma Police - Radiohead, Karmacoma şi Live with Me - Massive Attack, precum şi Into My Arms - Nick Cave sunt cu adevărat geniale), însă, la fel ca un alt celebru "clipangiu", olandezul Anton Corbijn (responsabil de cariera vizuală a grupului Depeche Mode), a simţit nevoia să-şi depăşească limitele, aventurându-se pe teritoriul filmului de lung metraj.

Dacă pelicula de debut, thrillerul Sexy Beast, este un film seducător vizual, cuminte şi eficace, susţinut şi de prestaţiile lui Ben Kingsley şi Ray Winstone, nu acelaşi… citeşte

13 7
wildinthecountry pe 26 iunie 2014 15:25
ai sumat la fix din trairile interioare ale extraterestrei mie mi-a placut totul la acest film..pana si accentul scotian ciudat se potrivea cu tonul povestii.. lynch s-a intalnit cu kubrick si au facut un copil..acest copil este glazer....:)
bitter_moon pe 12 noiembrie 2014 22:29
Când spun eu, bădiţă Marillion, că ești cuminte, harnic şi ruşinos ca o fată mare... :))
wildinthecountry pe 26 Iunie 2014 08:29
X
Un film prea ciudat , criptic , pentru a- i face un comentariu adevarat.
Este urmatorul film al regizorului dupa Birth din 2004 , unde trata tema reincarnarii, si mi- e totul clar acum, caci regizorul devine din ce in ce mai neinteles cu fiecare film al sau.
Cine este Laura? De pe ce planeta vine? Care este scopul ei pe Pamant? Cine este motociclistul ? Sa fie un agent al carui menire este sa- i supravegheze si ei activitatea de pradator?
Filmul este incarcat vizual, plin de simbolism la tot pasul ,insa contine si cateva secvente destul de disturbatoare.
In aceasta pelicula ne este totul sugerat...Filmul este un amestec intre Kubrick si Lynch asa ca poate fi vazut de catre fanii acestor regizori revolutionari.
Este interesanta de urmarit si evolutia extraterestrei de la o fiinta rece, lipsita de sentimente la o fiinta vulnerabila, de la pradator in prada.
citeşte

12 10
Nimicdinceparafi pe 26 iunie 2014 11:06
Cred ca Glazer a fost un pic influentat si de picturile lui Salvador Dali,in cazul acestui film.
mihai2407 pe 11 august 2014 22:08
un cacat de film foarte plictisitor....aproape m-a luat somnul
Nyghty pe 21 Noiembrie 2014 01:12
Pe sub pielea cinefililor
"Under the Skin" e clar un film în care comentariile utilizatorilor cinemagia se vor afla la extreme. Vor fi părerile celor pasionaţi într-adevăr de filme versus cei care-s obişnuiţi cu filme comerciale şi au aterizat accidental aici, căci, practic, Glazer intră numai pe sub pielea cinefililor.

Filmul e extrem de închis, iar, aşa cum bine preciza wildinthecountry, e un amestec regizoral între Kubrick şi Lynch. E clar că va atrage fanii celor doi regizori şi pe cinefili, în general, dar niciodată nu se va bucura de o apreciere la scară largă.
Ciudată nota de pe imdb, mă aşteptam la ceva mai mult de acolo.

Aşa cum am făcut şi până acum, voi alege nota care se adresează strict celor cărora le-ar trebui luni sau chiar ani pentru a-şi goli listele "de văzut". Iar pentru aceştia, "Under the Skin" este obligatoriu de văzut, căci este altceva.

10 5
ronaldo_ronaldo_boss pe 04 Iulie 2014 00:29
Penibil
In film care nu are un subiect, exact ca in filmele cu prosti de pe kanal D asta este o capodopera a prostiei. Din acest film nu intelegi absolut nimica
10 20
Crynick pe 24 iunie 2015 14:13
esti manelist,asa-i ?
takk_33 pe 1 decembrie 2015 03:09
Scuze dar... ai vazut macar filmul?
makomomo pe 17 Iulie 2014 01:00
esec - spoiler
ideea filmului este buna, pacat de regie si scenariul dezastruos,fara explicatii,totul pe muteste,greu de inteles in totalitate...se putea face un film remarcabil avand in vedere acest subiect - alieni umani pe pamant - ceea ce s-a facut este o bataie de joc la adresa spectatorului pus in fata unor faze idioate din care trebuie sa ghiceasca efectiv ce se intampla.Urat,repetitiv mai mult de jumatate,creepy spre bolnav acest film este un esec dupa parerea, un misto grosolan si la adresa alienilor(daca chiar ei exista) si la adresa omului de rand...108 minute inutile si prostesti.
1.nu pot sa cred ca o rasa de extratrestrii ar veni pe pamant si ar manca oamenii-stupid
2.daca au ajuns aici sunt evoluati,nu?dar nu sunt in stare sa urmareasca aliena si sa o salveze?o cauta disperati fugind pe motoare, unu in stanga altul in dreapta?
3.aliena manca si pt ei?motociclistii… citeşte

9 15
Kul pe 26 Iulie 2014 22:01
Under the Skin (2013)

- pe visuals & atmosfera
- plot cu zgarcenie
- ciudaaat
- cinematografic usor impins spre extrem
- cu rabdare :) greu de intrat in settingul regizorului
- mai bine ii zicea “Jurnalul unei prostituate serial-killer”?
- misto Scarletta-n oglida, cat de-o laba asa (nu pot sa spun ca a facut vreun rol ca n-a avut unde)
- aduce cu ratacita aia prin paduri a lui Malick
- fost tentat de multe ori sa-l derulez

Explorarea naturii umane, pfffss. Ma lesi? Macar thriller de era mai mult.

6 6
simpleminds pe 12 Iulie 2014 18:00
Altceva
Imagine superba,,atmosfera scotiana,mult mister,o Scarlett Johansson incantatoare ca intotdeauna.Pacat ca under the skinul ei se ascunde un robot sau alien, negru si foarte urat.Ce altceva sa inteleg din acest film ?
Merita vazut mai ales de cei permisibili la experimente cinematografice care te scot din atmosfera filmului obisnuit.

5 2
vladalmond pe 01 Martie 2015 12:54
Este unul din puținele filme care, deși s-a derulat lent, cu scene uneori repetitive și multe dintre ele lipsite de dialog, a reușit să mă țină lipit de scaun, într-o continuă stare de tensiune. Atât atmosfera filmului, imaginile deosebite, cât și coloana sonoră ce îți dă fiori sunt extraordinare și amintesc de filmele lui Kubrick. Nu mi s-a parut un film ce poate fi încadrat într-un gen anume și, trebuie să recunosc, poate multora nu le va plăcea, mai ales dacă se așteaptă la un SF, horror sau un thriller clasic, așa cum este trecut în descriere.
4 4
nelloti pe 27 Iunie 2014 21:57
Pe cat de interesant, pe atat de ciudat. Iar vremea mohorata si ploioasa din Scotia intregeste acest tablou. Oricum merita vazut. Macar cei care o plac pe Scarlett Johansson.
4 5
kakapiciu pe 07 Decembrie 2014 19:11
Pacat ca a trebuit sa-i citesc sinopsis-u ca sa imi dau seama ce sa intemplat...
4 6
Mehrzad pe 31 Decembrie 2014 00:29
Cine? Cand? Unde? Cum?
Vad ca aici sunt numai profesionisti in filme si comentarii care mai de care!
Eu am o simpla intamplare: Despre toate povestea asta din descrierea filmului nu trebuia sa ma prind vizionand filmul??? Oi fi eu prostul prostilor care pana la sfarsitul filmului nu m-am prins care e povestea?? :)
Clar ca unii au al 6-lea simt si creierul isi folosesc peste 10% de au inteles din film toate povestea asta! :)
Eu am tot sperat sa inteleg filmul si nimic?
Am ramas cu intrebari: Cine e? De unde vine? Cine e motociclistul? Care e scopul racolarilor?
Nu mai zic de plictiseala maxima provocata de secventele interminabile de mers cu masina, de mers pe jos, de aratat natura!
Singurul lucru placut a fost ca a jucat Scarlett Johansson!

4 7
Sorin87 pe 29 Noiembrie 2015 13:44
Un film interesant, mi-a placut si finalul a fost unul neasteptat
3 2
emy_sinaia pe 23 Mai 2015 11:47
Ciudat.
Parerea mea face parte din cea a celor care nu au apreciat acest amestec intre bizar si sf din care a rezultat ceva naspa.
2 5
andystarx pe 02 Martie 2015 00:58
5/10
Cu un scenariu bun ,asemanator filmului Specii ,si cu o Scarlett Johansoon foarte buna ,dar filmul a lasat mult de dorit ! UNul din cele mai slabe filme sf vazute !Pierdere de timp ! Evitati acest film !
2 5
XShadowX pe 27 Martie 2015 13:28
BUN
Jonathan Glazer ne surprinde putin cu acest film si cu povestea lui , niste idei putin ciudate si un fir narativ subtire , o actiune pe alocuri plictisitoare , o actrita principala Scarlett Johansson in rol de extraterestra , in toata splendoarea ei ;) , un film bun de vazut o data in viata ..
1 1

Spune-ţi părerea despre Under the Skin

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Under the Skin
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells