Se pregătește un nou film The Nutty Professor

de Georgiana Stanciu în 26 Aug 2020
Filmul relansat în 1996, cu Eddie Murphy în rolul principal, a avut un succes răsunător

După uimitorul succes avut cu relansarea francizei Scream, James Vanderbilt, William Sherak și Paul Neinstein din cadrul Project X Entertainment intenționează să facă același lucru cu un alt film clasic de comedie.

Conform unor surse, Project X a dobândit drepturile legale asupra filmului The Nutty Professor, o comedie clasică a lui Jerry Lewis pe care Eddie Murphy a relansat-o în anii 1990.

Nicio informație nu va fi dezvăluită, pentru că, cel mai probabil, Project X va ține totul secret înainte de a-l scoate pe piață. Chiar dacă Vanderbilt și-a creat un nume scriind scenarii lungi pentru filme precum The Rundown, Zodiac și Amazing Spider-Man, în cazul acesta va fi doar producător și nu există nicio informație cu privire la scenarist.

Filmul original The Nutty Professor este considerat o comedie clasică ce urmărește povestea unui profesor tocilar care pentru a-și îmbunătăți viața amoroasă bea o poțiune care îl transformă temporar într-un bărbat atrăgător, dar enervant. Filmul a fost relansat în 1996, iar actorul principal a fost Eddie Murphy care nu numai că i-a interpretat pe profesor și pe Buddy Love, dar i-a jucat și pe ceilalți cinci membri ai familiei profesorului. Acest film a avut un succes răsunător și, inevitabil, a apărut și continuarea: Nutty Professor II - The Klumps, care a apărut în 2000.

Se pare că este momentul perfect pentru relansarea unei astfel de comedii, având în vedere că există o cerere abundentă de filme de acest gen pe fondul pandemiei de COVID-19 cu care se confruntă populația la nivel global.

Sursă: deadline.com

Foto: hepta

Exploreaza subiecte similare:

The Nutty Professor, James Vanderbilt, William Sherak, Eddie Murphy, The Rundown, Zodiac, The Amazing Spider-Man, Nutty Professor II - The Klumps

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells