Se întoarce totuşi Joaquin Phoenix la actorie?

de Ştefan Dobroiu în 10 Sep 2010
Se întoarce totuşi Joaquin Phoenix la actorie?

Joaquin Phoenix e în derivă nu mai e de mult un secret pentru nimeni, dar iată că actorul s-ar putea reîntoarce pe calea cea bună (din punctul de vedere al marelui ecran, adică).

După ce documentarul I'm Still Here a luat prin surprindere criticii de film din lumea întreagă, prezentând un Phoenix incapabil să justifice despărţirea de actorie (asta fiind cea mai neinteresantă dintre noile sale trăsnăi), iată că actorul nu rupe toate firele care îl leagă de lumea filmului.

Conform The Hollywood Reporter, Phoenix are mari şanse să interpreteze rolul principal din Big Shoe, un film independent regizat de Steven Shainberg. Actorul ar trebuie să joace un apreciat designer de pantofi care are şi un fetiş pentru picioare (probabil cât mai mari) şi încălţăminte. Detaliile sunt cam puţine în ceea ce priveşte aventurile designerului, dar proiectul a fost deja descris drept "trăsnit" şi "cool".

În acest moment Shainberg caută finanţare pentru filmul său, prin urmare nu se ştie când s-ar putea lansa acesta. Şi, la cât de imprevizibil este Phoenix, probabil nimeni nu ar putea spune acum care va fi următoarea sa mişcare.

Oricum, o mare reuşită ar fi să-l convingă cineva să renunţe la părul vâlvoi, barba de naufragiat şi cele vreo 15 kilograme în plus câştigate în timpul "carierei" sale de cântăreţ hip-hop.

Ai vrea că actorul să se întoarcă pe marele ecran?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sweet_ana pe 10 septembrie 2010 12:58
sper sa revina la actorie:)....imi este dor de el sa-l vad in filme
alexaa pe 10 septembrie 2010 13:04
poate se intoarce si la look-ul pe care il avea inainte.....
smiley3abe pe 10 septembrie 2010 13:05
Sper sa joace in acest film si sa se intoarca la actorie. Este un actor foarte bun, ar fi pacat sa isi lase talentul pentru rap.
bibi pe 10 septembrie 2010 14:29
din cate stiu a renuntat deja la parul valvoi de ceva vreme.....sunt cateva poze pe net in care isi plimba cainele si un interviu din ianuarie pe youtube in care il poti vedea sub vechea infatisare
alex_il_fenomeno pe 10 septembrie 2010 18:54
ar fi groaznic ca Joaquim Pheonix sa se retraga ! marele sau talent actoricesc s-ar risipi in zadar !
RomaniaMare pe 11 septembrie 2010 00:44
Il vrem pe Joaquim inapoi !!!
Sandu pe 23 noiembrie 2010 19:50
Sunteti total pe langa subiect . Vorbiti despre Joaquin Phoenix fara sa stiti prea multe detalii iar "I'm still here" este o capodopera daca-ti intelege ideea . Precizez ca el nu s-a lasat niciodata de actorie , totul a pornit ca o gluma
Gebeleizis pe 13 aprilie 2011 06:06
Nu mi-l imaginez pe Joaquin Phoenix sa stea pentru mult timp departe de actorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells