Se cere un nou film din seria „Back to the Future", arată un sondaj

de Cristina Grigore în 23 Nov 2018
Pentru multe dintre francizele incluse în listă s-au făcut deja continuări

Potrivit unui sondaj iniţiat de publicaţia The Hollywood Reporter, publicul îşi doreşte să vadă un nou film din seria Back to the Future (Înapoi în viitor). 71% dintre cei chestionaţi s-au exprimat în acest sens. Sondajul s-a desfăşurat luna aceasta şi a avut mai bine de 2000 de participanţi.

Printre alte francize pentru care publicul a cerut o continuare se numără Toy Story (69%), Indiana Jones (68%) şi Jurassic Park (67%). Dintre acestea, Jurassic Park a revenit în cinematografe, Toy Story urmează să fie lansat în 2019, iar un nou film Indiana Jones este deja în pregătire, cu Harrison Ford revenit în rolul titular.

Printre alte francize ce au strâns peste 50 de procente în preferinţele utilizatorilor se numără The Hunger Games (55%), The Matrix (54%) şi Avatar (53%). Şi Star Wars apare în listă, cu 63%, dar şi The Avengers, cu 57%.

Primul film Back to the Future a fost lansat în 1985 – povestea lui Marty McFly (Michael J. Fox), trimis accidental înapoi în timp cu o maşină DeLorean a trăsnitului inventator Doc Brown, interpretat de Christopher Lloyd. Filmul a avut două continuări, cea mai recentă ajungând în cinematografe în 1990.

Exploreaza subiecte similare:

Back to the Future, Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Harrison Ford, Toy Story, Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark, Jurassic Park, The Hunger Games, The Matrix, Avatar, The Avengers

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 23 noiembrie 2018 14:01
Mai bine zis, acel asa-zis ”sondaj” a fost facut de catre cei care vor efectiv sa il facă pentru a mai smulge niste bani de la noi, fraierii de cinefili. Din pacate, daca chiar va fi facut un remake al acestei serii, aceasta sigur nu se va ridica la inaltimea celei originale. Dovadă stau mai toate remake-urile facute dupa filme de succes, darămite după o asemenea trilogie superbă. Părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells