Schwarzenegger, înapoi la actorie?

de Cristina Grigore în 2 Ian 2011
Schwarzenegger, înapoi la actorie?

După ce s-a aflat şapte ani în fruntea statului California, Arnold Schwarzenegger pune punct mandatului său de guvernator, ce se va încheia săptămâna viitoare.

Într-un interviu acordat Variety, starul din Terminator a vorbit despre proiectele sale de viitor, declarând că va cântări toate posibilităţile, înainte de a se implica în ceva anume. Planurile sale includ scrierea unor cărţi, continuarea susţinerii dezbaterilor legate de reformele sociale şi de mediu, dar şi…întoarcerea la actorie.

„Lista lucrurilor pe care le pot face de acum este lungă, dar nimic la care să mă pot concentra până nu predau total şi definitiv biroul de guvernator. Pentru mine bucuria vieţii constă în a nu şti, în a te implica şi apoi a-ţi da seama ce e de făcut.  Nu-mi plac plasele de siguranţă…Nu cred în aşa ceva. Te duci acolo, fără prejudecăţi, şi trebuie să înveţi foarte repede”, a adăugat actorul.

Nu se ştie dacă Schwartzenegger, care a mai avut scurte apariţii în Terminator Salvation şi The Expendables în timpul mandatului său de guvernator mai are încă, la cei 63 de ani ai săi, tot ce-i trebuie pentru a fi un star. El este însă convins că nu îi va fi deloc greu să revină în faţa camerelor de filmat. „E ca mersul pe bicicletă. Te apuci şi pare că nu ai întrerupt niciodată.”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Piratu pe 2 ianuarie 2011 13:38
Ca si guvernator a lasat California in datorii de nu stiu cate sute de milioane de dolari,,,
rizea.alex70 pe 2 ianuarie 2011 14:01
Cam batran...sa vedem de ce va mai fi in stare...:D
doinarac pe 2 ianuarie 2011 15:42
A cui era replica faimoasa : "I'll be back ! " ?
O fi venit vremea sa se adevereasca.

mirko pe 2 ianuarie 2011 19:00
Nu ar fi ceva nou sa-l vedem din nou pe Arnold pe marile ecrane insa e ... prea batran. Dar daca ne uitam si in curtea celorlalti din generatia lui (ex. Stallone, Van Damme sau Bruce Willis) se pare ca actoria nu are varsta. Poate va apare in noul Terminator (al 5-lea)!
Krakatau pe 2 ianuarie 2011 20:19
Hai sa fim seriosi, Schwarzenegger e un actor slab.
# mirko - daca vrei sa dai exemple de oameni care arata ca actoria n-are varsta, buni ar fi, printre altii, actori precum Clint Eastwood (80 ani), Christopher Plummer (81) sau Peter O'Toole (78). Sa-l dai exemplu pe Van Damme, care la 50 de ani are probleme cu inima, zau de nu cred ca e un exemplu neinspirat.

spartacus pe 3 ianuarie 2011 09:40
Personal, cred ca Schwarzie ar mai avea inca multe de spus in actorie - sa nu uitam ca majoritatea filmelor in care a jucat au fost succese de box-office. In astept intr-un rol de actiune (True Lies 2, Terminator etc.). Am fost foarte dezamagit dupa prestatia jalnica din THE EXPENDABLES, unde mai bine nu ar fi aparut deloc pentru ca si-asa a fost degeaba. Parerea mea.
hi pe 3 ianuarie 2011 14:09
-in terminator nu il vad aparand cu rol major, poate doar cum a facut-o si in T4, in rest cred k mai are ceva de spus ca actor. a dovedit k este capabil.
-draga domnisorule spartacus aparitile sale in THE EXPENDABLES, T4, THE RUNDOWN au fost doar de efect nu a participat la filmul propriuzis.

psihologu pe 3 ianuarie 2011 18:05
cred ca a avut un cuvant greu de spus in lumea cinematografica...iar cei care lectureaza niste ziare de 2 lei ar mai trebui sa se informeze din mai multe surse ca asa este corect inainte sa arunci cu...nu sunt un fan Arnold
Eustake pe 3 ianuarie 2011 18:45
A avut si Arnold filme foarte bune, nu l-as considera actor slab. Primele doua Terminator, alaturi de Total Recall si Predator, sunt niste filme pe cinste! Sigur, toate sub aceeasi perdea de actiune cu arme si muschi, dar daca asa e construit omul, de! :)
rob3rt_89 pe 3 ianuarie 2011 22:46
poate nu e cel mai bun actor , dar cu siguranta e carismatic....iar cu terminator 4 nu a avut nicio legatura , asa zisa aparitie a lui a fost generata pe calculator
hasan pe 3 ianuarie 2011 23:20
ba mie asta mi-a inspirat copilaria
hasan pe 3 ianuarie 2011 23:26
si hai sa-l lasam pe nenea clint sa il judece pe arnold ca dupa mine nu ii ajungem nici la glezne sa ne vedem pe noi la 63 de ani
Andrei pe 4 ianuarie 2011 13:06
hassan si ce ai devenit acum ? un terminator ? :))))))))) ...
hasan pe 5 ianuarie 2011 18:56
hasan se scrie cu un singur s si mai mananca mamaliga
z pe 5 ianuarie 2011 22:38
ar putea sa faca filme cu conan cand e rege si batran

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells