S-au încheiat filmările la serialul Star Wars: Obi Wan Kenobi

de Marina Florea în 23 Aug 2021
Serialul marchează întoarcerea lui Ewan McGregor în rolul lui Obi-Wan

Va trebui să așteptăm până la anul ca să îl putem vedea, însă mai multe surse anunță că filmările la Star Wars: Obi-Wan Kenobi pentru Disney+ s-au încheiat.

Actorii Rupert Friend, Sung Kang, O'Shea Jackson Jr., Indira Varma și Simone Kessell au anunțat cu toții, pe rețelele de socializare, că au încheiat lucrul la serial și au trecut la alte proiecte, în timp ce LRM Online susține că producția s-a încheiat după numai patru luni de filmări.

Serialul - care marchează întoarcerea lui Ewan McGregor în rolul lui Obi-Wan, dar și a personajului Darth Vader - va fi difuzat pe Disney+ în 2022 alături de un spinoff la Rogue One: A Star Wars Story - denumit Star Wars: Andor. Înainte de asta, se lansează spinoff-ul la Mandalorianul - anume Star Wars: The Book of Boba Fett în decembrie, în timp ce al treilea sezon din Mandalorianul începe filmările în septembrie și urmează să sosească la finalul lui 2022 sau în 2023, scrie flickeringmyth.com.

Star Wars: Obi-Wan Kenobi începe la zece ani după evenimentele din Star Wars: Revenge of the Sith, unde Kenobi suferea cea mai mare înfrângere, anume căderea și transformarea în rău a celui mai bun prieten și viitor Jedi, Anakin Skywalker.

Star Wars: Obi-Wan Kenobi are regia semnată de către Deborah Chow (Mandalorianul), iar distribuția îi numără pe Hayden Christensen (Darth Vader), Joel Edgerton (Owen Lars), Bonnie Piesse (Beru Lars) ca și nou-veniții în universul Star Wars Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Maya Erskine și Benny Safdie.

Exploreaza subiecte similare:

Rupert Friend, Sung Kang, Indira Varma, Simone Kessell, Ewan McGregor, Joel Edgerton, Hayden Christensen, Bonnie Piesse, Maya Erskine, Benny Safdie, O'Shea Jackson Jr.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells