S-a ales, în sfârşit, un regizor pentru Fifty Shades of Grey?

de Cristina Grigore în 11 Mai 2013
Regizorul lui Atonement şi al lui Pride and Prejudice, Joe Wright, este favoritul studiourilor Universal

Faimosul roman cu temă erotică al autoarei E.L. James, Fifty Shades of Grey, a încins de ceva vreme nu doar imaginaţia producătorilor de la Hollywood, ci şi spiritele celor dornici de a fi incluşi în aducerea pe marele ecran a acestuia. Relatam în urmă cu două săptămâni iniţiativa regizorului Gus Van Sant (Good Will Hunting), care a filmat o scenă din roman cu actorul din Magic Mike, Alex Petiffer, drept protagonist, pentru a-i convinge pe cei de la Universal să îi acorde cârma producţiei.

Cei de la The Hollywood Reporter au aflat însă că studiourile, deşi au luat în considerare numele lui Van Sant, au pe lista regizorilor preferaţi şi alte figuri de elită din branşă, precum Bennett Miller (Moneyball) şi Patty Jenkins (Monster). Cu toate acestea, surse apropiate producţiei au dezvăluit că favoritul Universal este acum Joe Wright (Atonement, Pride & Prejudice, Hanna, Anna Karenina), în urma unor discuţii recente mai marii studiourilor fiind extrem de încântaţi de activitatea cineastului, mai ales că multe dintre filmele sale au în centru personaje feminine remarcabile, conflictuale, asemenea tinerei Anastasia Steele, protagonista relaţiei fierbinţi şi neconvenţionale din Fifty Shades of Grey, în care îl are drept partener pe miliardarul excentric Christian Grey.  

Exploreaza subiecte similare:

Gus Van Sant, Good Will Hunting, Magic Mike, Bennett Miller, Moneyball, Patty Jenkins, Monster, Joe Wright, Atonement, Pride & Prejudice, Hanna, Anna Karenina

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 12 mai 2013 14:43
Si ultimul articol de azi tot despre nimic e . Ori nu se mai face nimic bun , ori se aduce in fata doar nimicul.
0ctavian pe 13 mai 2013 11:37
nimic esti tu si comentariile tale omniprezente.
cosmin742000 pe 14 mai 2013 15:03
Iar tu care comentezi nimic la nimic ce esti atunci ?
alex_il_fenomeno pe 18 iunie 2013 19:56
Ar fi cazul sa se faca ceva, deja sta in asteptare de prea mult timp.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells