Russell Crowe a vizitat platourile de filmare ale Gladiator 2. Iată reacţia lui

de Ştefan Dobroiu în 24 Iul 2023
Actorul australian nu apare în film, dar a făcut o vizită de curtoazie la filmările din Maroc

Lansat în 2000, Gladiator a câştigat cinci Oscaruri şi a devenit unul dintre cele mai iubite filme din istorie (şi un categoric vârf al carierei pentru Russell Crowe). După mai multe încercări de realizare a unui sequel, iată că Gladiator 2 se află acum în producţie în Maroc, în regia aceluiaşi Ridley Scott. Russell Crowe a vizitat platoul de filmare în drum spre Malta, unde concertează cu trupa sa, 30 Odd Foot of Grunts.

Într-un interviu pentru publicaţia Screen Daily, citat de Slashfilm, Crowe a declarat: "Trebuie să mărturisesc că am simţit un fior de gelozie, pentru că îmi aminteşte de tinereţea mea, dar şi de ce a însemnat pentru mine Gladiator. Parcă am călătorit în timp pentru câteva secunde. Nu ştiu mare lucru despre sinopsis şi actori - cum aş putea, din moment ce sunt mort - dar dacă Ridley a ales să facă o continuare, sunt convins că a avut cele mai bune motive. Îi stă în fire să analizeze tot ce a făcut şi să găsească soluţii să facă totul mai bine. Când o să apară, acel film nu are cum să fie altfel decât spectaculos", a spus Crowe.

În acelaşi interviu, actorul australian a repetat încă o dată că personajul său, Maximus, moare la finalul lui Gladiator şi că nu apare în continuare. Aceasta se va concentra pe Lucius (Paul Mescal), moştenitorul tronului imperiului roman salvat de Maximus în primul film şi ajuns acum la maturitate. Gladiator 2 se va lansa în noiembrie 2024.

Exploreaza subiecte similare:

Gladiator 2, Russell Crowe, Paul Mescal, gladiator, ridley scott

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells