Roming - un road-movie, de vineri pe marele ecran

1 Oct 2007
Roming - un road-movie, de vineri pe marele ecran

Din 5 octombrie, va avea premiera in cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex si Movieplex, ROMING, un road-movie ceh, plin de culoare, cu un trio romanesc : Jean Constantin, Corina Moise si Florentina Emanoil. Mai mult decat o comedie, ROMING, o productie Media Pro Pictures, in colaborare cu Infilm si Infinity Praga, reprezinta portretul unei culturi nomade in cautarea propriei identitati si a acceptarii din partea celorlalti.

Despre ce presupune si ce aduce nou acest gen cinematografic numit road-movie, regizorul ceh Jiri Vejdelek declara: "Dupa ce am filmat Holiday Makers am jurat ca nu ma voi urca niciodata intr-un autobuz, nici macar ca pasager. Iar pentru acest film am ales un vehicul inca si mai putin manevrabil – o camioneta. Bineinteles, e foarte greu sa inghesuiesti echipa si camera inauntru si in jurul ei, si in acelasi timp sa filmezi si niste scene. inca un lucru – personajele se duc undeva, trebuie sa ajunga undeva si trebuie sa aducem si povestea in acel punct. Am dat o lovitura noi insine, pentru ca am vrut un final care sa se potriveasca cu aceasta poveste hilara. Asa ca filmul nostru se termina cu o scena nu prea des intalnita si care nu e prea usor de filmat intr-un film. Veti vedea."

ROMING este prima co-productie MediaPro Pictures – Infilm, una dintre cele mai mari companii de productie din Cehia, si marcheaza debutul unei colaborari de lunga durata intre cei doi parteneri. De altfel, o alta co-productie romano-ceha, “At Your Own Risk” (regia Filip Renc) a fost filmata in aceasta vara si va fi lansata in cinematografe anul viitor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristina pe 3 noiembrie 2009 21:56
este o actrita foarte buna si succes in viata

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells