Robert Pattinson şi Kristen Stewart, împreună pe covorul roşu abia în noiembrie

de Cristina Grigore în 24 Aug 2012
Robert Pattinson şi Kristen Stewart, împreună pe covorul roşu abia în noiembrie

Ecourile iubirii interzise dintre Kristen Stewart şi Rupert Sanders, regizorul lui Snow White and the Huntsman, încă se mai fac resimţite în presă, iar cei doi foşti iubiţi şi protagonişti ai francizei Twilight, Stewart şi Pattinson, nu au mai fost văzuţi de atunci împreună. Acest lucru se va întâmpla însă la premiera lui The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 din 16 noiembrie, scrie The Sun.

Starul lui Cosmopolis a acceptat să o însoţească pe Stewart pe covorul roşu, după ce s-a interesat în legătură cu obligaţiile sale de promovare a filmului. Potrivit unui apropiat al actorului, acesta a ales să se poarte cu profesionalism dar şi cu coloană vertebrală în relaţia sa cu Stewart, pe care „doreşte să o ferească de batjocura fanilor şi de stinghereala ce vine odată cu aceste momente”.

Cuplul şi-a anulat de la izbucnirea scandalului mai multe evenimente de promovare ale Twilight, Kristen Stewart anunţând că nu îşi va face apariţia nici la Video Music Awards, ce va avea loc pe 6 septembrie, unde ar fi trebuit să apară alături de Pattinson.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
robertica pe 24 august 2012 15:28
Who gives a f**k?!
Costirik pe 24 august 2012 16:22
nici eu nu stiu..
alex_il_fenomeno pe 7 septembrie 2012 21:11
cred ca a fost greu pentru Robert ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells