Robert Downey Jr. se pregăteşte pentru Iron Man 3

de Ştefan Dobroiu în 26 Mar 2010
Robert Downey Jr. se pregăteşte pentru Iron Man 3

Iron Man 2 se lansează în toată lumea la sfârşitul lui aprilie, dar Robert Downey Jr. nu este preocupat de acest eveniment care-l va purta pe tot globul, ci de filmările pentru Iron Man 3.

La un eveniment de promovare pentru comedia Due Date (premiera în ţară pe 5 noiembrie), cei de la AP i-au întrebat pe Robert Downey Jr. şi Zach Galifianakis (dacă ai văzut Marea mahmureală ştii despre cine vorbim) de următoarele lor proiecte, iar Downey Jr. a spus că se pregăteşte din greu pentru filmările la cel de-al treilea film cu Omul de oţel.

În acest moment nu prea se ştie despre ce ar fi sfârşitul trilogiei, dar nici n-ar trebui să ne lansăm în supoziţii având în vedere că încă nu am văzut cum se luptă Iron Man, ajutat de War Machine, cu periculosul Whiplash interpretat de Mickey Rourke.

Al treilea film l-ar putea avea în prim-plan pe supervillain-ul The Mandarin, dar abordarea extrem de realistă a lui Jon Favreau în ceea ce priveşte eroul Marvel ar putea însemna excluderea lui şi-a inelelor sale ieşite din comun din următoarele aventuri de pe marele ecran.

Iron Man 3 ar trebui să apară în vara lui 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kanibalo pe 5 aprilie 2010 12:27
Iron man 3,nu stiu ce sa zic,inca nu l-am vazut pe 2 si ei il fac si pe 3,sa vedem daca o sa scoata ceva asta de apare acum.
Georgiana pe 7 aprilie 2010 10:17
Iron man 1 a fost super dar iron man 2 nici nu a aparut si ei zic de 3 :)) asta da chestie sa vedem cum e 2 dupa trailer e marfaa rau da ............pana in mai .......eu astept cu nerabdare Twilight saga Eclipse si apare tocmai in iulie in Romania :(( asteptam x(X( ce sa facem si noi..........dar am o intrebare in legatura cu filmu Iron man 2 eu Tony ramane cu Peper ? secretara lui ,mana lui dreapta sau e cu Contabila aia care si ea e super eroina ?
robbiex2 pe 18 aprilie 2010 21:18
e bine ca se pregateste.cu siguranta 2-ul va face nebunie :)
vulcan pe 5 iunie 2010 22:53
am vazut si 1 si 2 or fost faine sper si 3 sa fie la fel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells