Prooptiki lanseaza campania "Prietenii te asteapta la Disneyland Paris"

18 Iun 2008
Prooptiki lanseaza campania "Prietenii te asteapta la Disneyland Paris"

"Cartea Junglei", "101 Dalmatieni", "Pisicile aristocrate", "Ratatouille", "Lilo si Stitch","Peter Pan", "Tarzan", "In cautarea lui Nemo", "Fabrica de ras a lui Mickey" sunt doar cateva dintre titlurile DVD-urilor care ar putea aduce o excursie la Disneyland Paris unui copil din Romania.

Sarbatorind venirea vacantei alaturi de copii, Prooptiki Romania da startul campaniei nationale "Prietenii te asteapta la Disneyland Paris". Astfel, oricine cumpara 2 DVD-uri Disney originale poate castiga, prin tragere la sorti, jucarii de plus Disney, accesorii Disney pentru camera copilului (lenjerii, paturi si perne, covoare, veioze si aplice cu personaje Disney), o consola Nintendo cu joc video Disney sau marele premiu: o excursie cu familia la Disneyland Paris!

Iata "reteta": in perioada 17 iunie - 20 iulie 2008 se cumpara doua DVD-uri originale Disney din orice hipermarket sau magazin de specialitate din Romania, se trimit prin SMS cuvantul "Disney" si numarul bonului fiscal la numarul 1868, se pastreaza bonul pentru validare si se asteapta cuminte rezultatele tragerii la sorti din 21 iulie. Detaliile si regulamentul concursului sunt disponibile pe website-ul www.prooptiki.ro, in sectiunea "Concursuri & Promotii", la adresa http://www.prooptiki.ro/disney/.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells