Primul trailer extins Blade Runner 2049

de Gloria Sauciuc în 9 Mai 2017
Vânătorul de recompense 2049 intră în cinematografele noastre pe 6 octombrie

Clasicul film al lui Ridley Scott, Blade Runner/Vânătorul de recompense (1982), devenea un film cult, având ca temă esenţa umanităţii - urmărind relaţia dintre replicanţi şi oamenii care au început prin a-i crea, au continuat prin a-i exploata, şi au ajuns să-i discrimineze şi să-i vâneze. Harrison Ford l-a interpretat pe Blade Runner – un tip de polițist futurist, acuzat de vânarea şi „eliminarea” replicanților.

La 35 de ani distanță după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane - ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea îl face pe K să demareze o anchetă cu scop final de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), fost vânător de replici umane, care a fost dat dispărut de trei decenii.

Dacă întoarcerea lui Harrison Ford în The Force Awakens a făcut noul Star Wars cel mai aşteptat SF al anului 2015, întoarcerea lui Ford într-un sequel la Blade Runner foarte întârziat are potenţialul de a face filmul lui Denis Villeneuve - în care Ryan Gosling este protagonist - o alegere favorită dintre blockbusterele lui 2017.

Unul dintre cele mai scumpe filme cu rating Nerecomandat minorilor sub 15 ani, conţinutul filmului se dezvăluie în linii mari în acest prim trailer extins, în care îi vedem câteva secunde pe Robin Wright, Dave Bautista şi Jared Leto.

Ana de Armas, cel mai recent văzută în cinematografele din România în filmul Pumni de piatră, aduce vulnerabilitate şi fragilitate replicantei Joi. Decorurile futuriste, reci, lipsite parcă de viaţă, ale oraşului, alternează cu cele ale unui deşert postapocaliptic.

Exploreaza subiecte similare:

Harrison Ford, Denis Villeneuve, Ryan Gosling, Blade Runner, ridley scott, Robin Wright, Dave Bautista, Jared Leto, Ana de Armas, Hands of Stone

Alte știri din cinema

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells