Primul trailer extins Blade Runner 2049

de Gloria Sauciuc în 9 Mai 2017
Vânătorul de recompense 2049 intră în cinematografele noastre pe 6 octombrie

Clasicul film al lui Ridley Scott, Blade Runner/Vânătorul de recompense (1982), devenea un film cult, având ca temă esenţa umanităţii - urmărind relaţia dintre replicanţi şi oamenii care au început prin a-i crea, au continuat prin a-i exploata, şi au ajuns să-i discrimineze şi să-i vâneze. Harrison Ford l-a interpretat pe Blade Runner – un tip de polițist futurist, acuzat de vânarea şi „eliminarea” replicanților.

La 35 de ani distanță după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane - ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea îl face pe K să demareze o anchetă cu scop final de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), fost vânător de replici umane, care a fost dat dispărut de trei decenii.

Dacă întoarcerea lui Harrison Ford în The Force Awakens a făcut noul Star Wars cel mai aşteptat SF al anului 2015, întoarcerea lui Ford într-un sequel la Blade Runner foarte întârziat are potenţialul de a face filmul lui Denis Villeneuve - în care Ryan Gosling este protagonist - o alegere favorită dintre blockbusterele lui 2017.

Unul dintre cele mai scumpe filme cu rating Nerecomandat minorilor sub 15 ani, conţinutul filmului se dezvăluie în linii mari în acest prim trailer extins, în care îi vedem câteva secunde pe Robin Wright, Dave Bautista şi Jared Leto.

Ana de Armas, cel mai recent văzută în cinematografele din România în filmul Pumni de piatră, aduce vulnerabilitate şi fragilitate replicantei Joi. Decorurile futuriste, reci, lipsite parcă de viaţă, ale oraşului, alternează cu cele ale unui deşert postapocaliptic.

Exploreaza subiecte similare:

Harrison Ford, Denis Villeneuve, Ryan Gosling, Blade Runner, ridley scott, Robin Wright, Dave Bautista, Jared Leto, Ana de Armas, Hands of Stone

Alte știri din cinema

Viitorul film The Batman, fară Ben Affleck?

Fratele său, Casey Affleck, a dat de înţeles că starul nu va apărea în producţia ce îl are la cârmă pe Matt Reeves

Nick Fury va lipsi din Avengers 3 și 4

Iată când vom vedea din nou pe ecrane personajul lui Samuel L. Jackson

Se reface Nosferatu, cu o tânără şi promiţătoare actriţă în distribuţie

Anya Taylor-Joy îşi reia astfel colaborarea cu regizorul Robert Eggers, pe care l-a avut alături în The Witch

Tragedie la filmările lui Deadpool 2. Un cascador și-a pierdut viața

Joi „SJ” Harris a fost prima femeie afro-americană specializată în curse de motocicletă (pe asfalt) din istoria Statelor Unite

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback