Prima imagine oficială din Stand Up Guys, cu Al Pacino şi Christopher Walken

de Cristina Grigore în 7 Sep 2012
Prima imagine oficială din Stand Up Guys, cu Al Pacino şi Christopher Walken

Summit Entertainment a dat în 2010 lovitura cu Red, un film de acţiune ce reunea, spre interesul şi atenţia publicului trecut de prima tinereţe, actori veterani (Morgan Freeman, Helen Mirren, Bruce Willis), şi se pregăteşte să o facă din nou cu Stand Up Guys, în care îşi vor dovedi resursele inepuizabile alţi trei actori în vârstă, toţi câştigători ai premiului Oscar.

Prima imagine oficială a filmului a fost publicată online de PeliBlog.com, iar cele trei staruri - Christopher Walken, Alan Arkin şi Al Pacino - se află în prim plan, vizibil surprinşi într-o scenă cheie a peliculei. Filmul are în centru trei infractori ajunşi la bătrâneţe, ce devin protagoniştii unor aventuri nocturne pline de adrenalină şi decizii dificile.

Când unul din ei este angajat să îşi ucidă unul din camarazi, acesta decide că este cazul să se bucure ca vremuri de viaţa de infractor, astfel încât pradă alături de partenerii săi un bordel, fură maşini şi fug de poliţie, lovindu-se însă, la tot pasul, de consecinţele stilului de viaţă pe care şi l-au ales în tinereţe.

Filmul, a cărui lansare va avea loc la începutul anului viitor, va fi regizat de Fisher Stevens (Super Mario Bros., Short Circuit). Distribuţia o include şi pe vedeta lui The Good Wife, Julianna Margulies.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Pavel.F pe 7 septembrie 2012 13:19
sper sa fie un film bun
Costirik pe 7 septembrie 2012 15:36
in cate filme bune a jucat Fisher Stevens si voi dati exemplu 2 dintre cele mai proaste ale carierei:))
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2012 11:49
se anunta ceva excelent.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells