Prima imagine din serialul Loki îl poartă pe Tom Hiddleston în anii ’70

de Cristina Grigore în 10 Iun 2019
Prezența personajului în această perioadă este explicată prin ideea de multivers introdusă în Endgame

Loki, unul dintre cele mai așteptate seriale ale Disney+, s-a prezentat în fața fanilor cu o primă imagine oficială, anunță Screenrant.com. Aceasta (un concept-art ce include și logo-ul seriei) a fost dezvăluită în cadrul unei întâlniri avute de Kevin Feige, președintele Marvel, cu investitorii Disney.

După titlul filmului din background (Jaws) Loki s-ar afla în 1975 – de la haine la mașini, este clar că personajul a nimerit în anii ’70. Va fi, se pare, doar unul dintre momentele din trecut în care „aterizează” (conform unor comentarii anterioare ale realizatorilor, îl vom vedea în diverse momente „cu greutate” din istoria omenirii).

Într-un interviu acordat publicației The Insider, cineaștii Joe și Anthony Russo (Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Captain America: The Winter Soldier) au explicat cum stau lucrurile după „evadarea” lui Loki și dacă există „un trecut” în care personajul încă există.

„La final, când Căpitanul America repune la locul lor în timp Pietrele Infinitului, oare corectează și acele linii temporale ce nu ar fi trebuit să existe? Aceasta era intenția lui”, spune Joe Russo. El explică apoi cum, subtilizând una dintre Pietre, Loki are șansa de a-și crea propria linie temporală.

„Lucrurile devin foarte complicate”, continuă cineastul. „Ar fi imposibil pentru Căpitan să corecteze acest lucru dacă nu îl găsește pe Loki. În momenul în care acesta face un lucru atât de dramatic – ia Piatra Spațiului – el creează o ramificație a realității”, mai explică el.

Tom Hiddleston va reveni în rolul Zeului Înșelăciunii în serialul platformei de streaming Disney+ (ce se va lansa la finalul acestui an). Personajul a fost ucis în linia temporală principală – din Avengers: Infinity War – iată însă că ideea de multivers, introdusă la finalul lui Endgame, îi asigură biletul de revenire în fața publicului în Loki.  

Exploreaza subiecte similare:

Joe Russo, Kevin Feige, Tom Hiddleston, Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Captain America: The Winter Soldier

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells