Povestea "Filantropicii" se spune si la Chisinau

de Anca Romanescu - Media Pro Pictures în 13 Dec 2002
Povestea "Filantropicii" se spune si la Chisinau
Dupã ce a reunit în sãlile de cinema din România peste 110.000 de spectatori, Filantropica lui Nae Caranfil ruleazã de vineri, 13 decembrie, si la Chisinãu, la cinematograful “Flacãra”.

Distribuitorul Mediapro Pictures a rãspuns imediat dorintei moldovenilor de peste Prut de a avea acest film de exceptie, care, asa cum apreciazã autoritãtile locale, în mod sigur va umple cinematograful din Chisinãu cu sute de iubitori de film bun.

Datoritã succesului extraordinar si cererii publicului, “Filantropica” nu a iesit din circuitul de distributie si ruleazã în continuare în cinematografele din România. Desi au trecut deja nouã luni de la lansarea lui, spectatorii încã îl pot urmãri la cinematograful “Lira” din Bucuresti.

Filmul lui Nae Caranfil îsi continuã si drumul prin festivaluri: dupã ce în noiembrie a participat la Festivalul de la Salonic, lung-metrajul va fi prezent în competitiile de la Sao Paolo si Palm Springs.

Scenariul a fost semnat tot de Nae Caranfil, iar imaginea de Vivi Drãgan Vasile, care de curând a primit un premiu pentru întreaga activitate si cãruia autoritãtile de la Chisinãu îi vor dedica si un triptic cinematografic. Distributia filmului nu mai are nevoie de nici o prezentare: Gheorghe Dinicã – Pepe, Mircea Diaconu – Ovidiu, Mara Nicolescu – Miruna, Viorica Vodã – Diana etc.

In plus, toti fanii "Filantropicii" lui Nae Caranfil mai au din 10 decembrie o surpriza: pot cumpara din magazinele specializate, filmul lor preferat! Pentru ca Filantropica este disponibila acum si pe VIDEO!


Taguri:  Filantropica

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells