Platforma de streaming SkyShowtime, de astăzi în România. Aduce filme de la cele două studiouri ce fac jumătate din totalul banilor de la Hollywood

de Gloria Sauciuc în 14 Feb 2023
Top Gun: Maverick, The Northman, Belfast, Tulsa King, Yellowstone, printre titlurile ce însumează peste 10.000 de ore de conţinut

Vineri, 10 februarie, avea loc la Varşovia (Polonia) conferinţa de presă ce anunţa lansarea - pe 14 februarie - a unui nou serviciu de streaming, SkyShowtime, creat special pentru Europa. Două episoade din serialul Tulsa King, cu Sylvester Stallone cap de afiș, erau difuzate joi publicului internațional prezent la eveniment. Cinemagia a luat parte la conferinţă şi la vizionare, așa că vă spune mai jos ce producţii pot fi urmărite pe platforma accesibilă de astăzi și în România şi la ce cost.

O asociere între Comcast, compania-mamă a NBCUniversal şi a Sky-Paramount Global, SkyShowtime va lansa din 14 februarie în România şi în alte șapte teritorii cel mai bun conţinut de la două dintre cele mai bune studiouri americane. Va lansa în exclusivitate producţii de la Paramount Pictures şi Universal Pictures, două dintre cele mai vechi studiouri de la Hollywood, unele care împreună aduc anual aproape 50% din încasările de box-office de la Hollywood. SkyShowtime marchează lansarea pe piețele din Centrul și Estul Europei cu oferta „Abonamentul la jumătate de preț, pe viață!”.

SkyShowtime va fi casa unei selecţiuni de blockbustere aduse pe platformă direct din sălile de cinema, printre care Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance şi animaţia The Bad Guys.

Cât priveşte serialele, SkyShowtime îi aduce, printre alții, pe unii dintre actorii care vor domina micile ecrane cu şarmul lor de macho - pe Kevin Costner îl vom putea vedea în Yellowstone, în rolul lui John Dutton. Actorul, câştigător de premii Oscar şi Emmy, joacă rolul capului unei familii mari de fermieri. Gospodar de a şasea generaţie şi tată dedicat, Dutton deţine ferma cu cel mai mare teren din Statele Unite. Totuşi, lumea lui e coruptă şi periculoasă: politicienii sunt corupţi de mari companii de petrol şi exploatări forestiere, care urmăresc să pună mâna pe terenurile fermelor precum cea a lui. În mijlocul unor alianţe schimbătoare, a crimelor nerezolvate, a rănilor încă vii ale conflictelor din trecut, în care respectul se câştigă cu greu, Dutton şi moşia sa se află în mereu conflict cu vecinii săi - un oraş în creştere, o rezervaţie a indienilor, dar şi primul parc naţional din Statele Unite. Apoi, îl vom putea urmări pe Sylvester Stallone în serialul Tulsa King, unde joacă rolul şefului mafiot Dwight „Generalul” Manfredi, care iese din închisoare după 25 de ani de detenţie şi este exilat de către şeful său în oraşul Tulsa, din Oklahoma, cu afacerea sa. Totuşi, Manfredi înţelege că mafia nu îi vrea binele şi încetul cu încetul îşi cultivă proprii aliaţi: „Stallone domină ecranul cu şarmul său de macho”, scria Rottentomatoes.com. Apoi, îl vom vedea pe Brendan Fraser în The Affair, un serial despre un romancier fără succes şi o chelneriţă, care încep o aventură ce le promite o schimbare în vieţile lor.

Alte seriale ce pot fi urmărite pe noua platformă de streaming sunt: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Sezonul 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Sezoanele 1 și 2, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle for Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Vampire Academy etc.

Așadar, SkyShowtime oferă seriale noi premium originale, conținut pentru copii și familie, precum și o selecție de titluri legendare și box set-uri de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock.

Clienţii din Europa Centrală şi de Est vor putea urmări și primele două seriale originale SkyShowtime, ce ajung online anul acesta - producţia cehească The Winner şi producţia Warszawianka - o variantă poloneză pentru Californication. O altă producţie locală ce urmează să apară este filmul maghiar The Informant. În plus, şapte titluri locale binecunoscute vor fi disponibile din martie pentru abonaţi, printre ele numărându-se: Czech It Out (Cehia), Hackerville (Romania), One True Singer (Romania), RUXX (Romania), Tuff Money (Romania), The Sleeper (Cehia) şi Success (Croaţia). SkyShowtime va fi noua casă a acestor seriale. 

Cum ne putem abona la SkyShowtime

Serviciul de streaming va fi disponibil în România direct prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime (disponibilă Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast și LG TV). În plus, SkyShowtime a anunțat astăzi un parteneriat cu Samsung. Începând cu 14 februarie, clienții din toate piețele vor putea viziona SkyShowtime și pe  televizoare smart Samsung lansate începând cu 2017, ce rulează pe plaforma Tizen OS 3.0 sau o versiune ulterioară. Doar pentru o perioadă limitată de timp, clienții noi care se abonează prin intermediul skyshowtime.com vor primi o reducere de 50% din tariful lunar standard - pe viață. Oferta este supusă unor termeni și condiții

Serviciu de streaming SkyShowtime înlocuieşte Paramount+.

Serviciul premium de streaming SkyShowtime se lansează marți, 14 februarie, și în Albania, Republica Cehă, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia și Slovacia. Serviciul a fost iniţial lansat în Danemarca, Finlanda, Norvegia şi Suedia, pe 20 septembrie 2022. La linia de start a serviciului s-a anunţat o combinaţie de titluri de la Paramount+, Showtime şi Peacock, oferind abonaţilor peste 10.000 de ore de conţinut pe o singură platformă.

Exploreaza subiecte similare:

Tulsa King, Sylvester Stallone, Top Gun: Maverick, The Northman, Belfast, Jurassic World: Dominion, Downton Abbey: A New Era, Nope, The Bad Guys, Ambulance, Kevin Costner, Brendan Fraser, The Affair, Vampire Academy, Star Trek: Strange New Worlds, Bani negri, Hackerville, Ruxx, Mayor of Kingstown, The Best Man: The Final Chapters, Super Pumped: The Battle for Uber, Pitch Perfect: Bumper in Berlin

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 16 februarie 2023 22:22
M-am abonat, dar din păcate are doar 1080p şi doar sunet stereo. Asta este, poate în timp vor mai dezvolta platforma.
cicic pe 19 februarie 2023 12:08
au o campanie, in primele luni cred, au 50% la abonamentul lunar, deci la 2 euro sa vina si cu 4K....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells