RUXX

(2021) - Serial TV

RUXX

Poster RUXX Postere RUXX

Sinopsis RUXX

Mai mult
RUXX

Ruxx este o dramă modernă despre relații și tânăra generație din România, care trăiește într-o țară prinsă între trecut și viitor. Serialul se axează pe personajul titular, Rux (Raluca Aprodu), care încearcă să își echilibreze cariera solicitantă, lucrând pentru un mare dezvoltator imobiliar din București, cu celelalte priorități ale vieții ei: își susține financiar familia și are o relație la distanță. Rux încearcă să plece din România și să meargă în Los Angeles, dar viața are alte…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Mobra Films

Distribuitorul international

HBO Europe

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
george161 pe 16 Martie 2022 09:50
Cum era de așteptat apar iar comentariile din partea criticilor care își fac viața pe tiktok se pare... Da, poate ca nu e un super serial, nu se ridica la nivelul umbre sau poate o da puțin in telenovela... dar totuși apreciati fraților ca face HBO ul ceva in rahatul asta de țara unde gloria maxima a serialelor a fost pe acasă tv acum 10-15 ani. Felicitări întregii echipe. Au trecut doar 3 episoade și posibil sa devină mai atractiv pe viitor.
5 1
R_Afc pe 10 Martie 2022 12:21
Lamentabil
UPDATE 7 iulie 2022: Am avut dreptate. HBO Max a sistat producțiile originale din România. Foarte bine au făcut. Erau niște rușini aboslute.

Serialul este mai bine realizat decât majoritatea clipurilor de pe TikTok.

Ruxx este o dramă a actoriei, dialogului și imaginii. Dacă cineva își propune să vizioneze tot ce este pe HBO Max, gluma asta de producție ar fi pe ultimul loc.

3 2
hitman78 pe 15 Martie 2022 18:19
Nu e rău dar nici nu a reușit în cele 3 episoade care au ieșit până acum sa scape de acel iz de telenovelă.
2 0
rosix pe 30 martie 2022 17:01
Pai e telenovela turceasca high-life, clar.
maryanivan pe 21 Martie 2022 07:10
Un film despre corporatiști care au boala indienilor de la bolywood vb pe doua limbi folosind mai multe cuvinte în engleza decât în romana ce sa spun , mai jalnic nici ca se putea pierdere de timp nimic interesant o făcătură mizerabila
1 1
dany6960 pe 09 Martie 2022 20:19
Va dau 2 motive destul de bune zic eu ca sa urmariti noul serial romanesc marca Hbo Max: RALUCA APRODU si ALINA CHIVULESCU. La felul cum joaca merita sa ramaneti in fata ecranului 45 de minute per episod. Un nou serial romanesc in care ne e aratata si alta fata a Bucurestiului, cu zone frumoase, imaginea fiind una luminoasa si curata. De remarcat si coloana sonora bogata din care amintesc: Gojira & Planet H Feat. Robin - Regele Verii, Jurjak - Bucuresti, Carla's Dreams Feat INNA - P.O.H.U.I., Florianrus & MIRA - Strazile din Bucuresti, Bruja - Ia loc, Omelette - Kissing si Ana Coman Feat om la luna - Apel in Asteptare.
LE: Ruxx sezonu' 2 pe ce e dat? Vreau sa fie din Vaslui sau Barlad si sa fie despre orice numai despre politica nu. Incercati ca idee cu Ruxx care isi deschide un restaurant.

1 3
gogoride pe 19 August 2023 00:47
serios
Daca ,,turcul,, plateste trebuie sa i acceptam si dorintele(agenda).Nu avem replici acide cum sunt cele de afara (nu suntem asa deschisi)doar mici intepaturi,de genul:privire aici(la fata nu la sani) are replica o fatuca fara sani si alte replici la moda acum si puse cu forta in text. De asemenea apar si minoritati in scene inutile dar obligatorii. Sigur, se putea si mai rau.
0 0
AndraCrs pe 28 Aprilie 2022 23:40
Muzica buna dar atât..anumiți actori buni însă scenariu destul de patetic pe alocuri cu iz de telenovela ceea ce a scăzut mult din calitatea serialului.
0 0
mirceabarbu2007 pe 13 Aprilie 2022 21:23
Un serial bunicel, până la un punct, însemnând ultimul episod "Baby", care după părerea mea a stricat tot serialul, prestație bună a unor actori dar scenariul prost!
0 0
rosix pe 30 Martie 2022 17:01
Film romanesc, patetic...
Film romanesc, patetic, despre o zona de high-life, in care aproape toata lumea e pretioasa, isi da ochii peste cap si "isi baga ceva" in ea de viata.
Chiar daca exista cativa actori gen Aprodu, Pavlu, care ar putea juca ceva mai profund, nu au cum in acest film pentru ca scriptul e telenovela high-life turceasca.
Am rezistat cu greu doua episoade facand si altele prin casa...nu sunt curios ce urmeaza.

0 0
OviStof pe 27 Martie 2022 13:10
Bine realizat
Serial plăcut, cu actori frumoşi şi potriviţi rolului. Îmi place mult jocul Ralucăi Aprodu (desigur, nu doar interpretarea, fiind o femeie frumoasă), dar şi al celorlalţi. Este prima dată când îl văd jucând pe Alec Secăreanu şi mi-a plăcut. Despre Şerban Pavlu, Gabriel Spahiu nici nu are sens să menţionez. Scurtă şi elegantă apariţie şi a lui Adrian Păduraru.
Nu are "greutatea" lui Umbre (făcând comparaţia doar pentru că sunt vreo doi actori de acolo - Pavlu, Mădălina Craiu), fiind de "alt calibru". Mi-a plăcut inserţia de muzică din anii '80, foarte practicată în filmele vestice. Coloana sonoră, în totalitate, este foarte bună, din punctul meu de vedere. Poate părea obositoare (poate) romgleza utilizată, dar este suportabilă.

0 1
rosix pe 30 martie 2022 17:02
Joaca prost Alec Secăreanu de numa, numa.. parca joaca la liceu, n-a mai jucat in viata lui in film.
OviStof pe 2 septembrie 2022 00:13
Pentru personajul avut, mi s-a părut că s-a descurcat onorabil, nefiind obligatoriu un rol complex. Ba chiar, parcă e conceput ca personajul să fie stângaci, cred eu.

Spune-ţi părerea despre RUXX

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu RUXX
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells