Vampire Academy

(2014)

Academia vampirilor

Poster Vampire Academy Postere Vampire Academy

Sinopsis Vampire Academy

Mai mult
Vampire Academy trl 2

Academia Sf. Vladimir nu este o școală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii și muritori) sunt educați în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenați să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morți vii), cei mai înspăimânttori și mai periculoși vampiri.

Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregătește să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prințesa moroi…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: dsfsfdsf
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4
Zoey Deutch Zoey Deutch Rose Hathaway Lucy Fry Lucy Fry Lissa Dragomir Olga Kurylenko Olga Kurylenko Kirova
Joely Richardson Joely Richardson regina Tatiana Sarah Hyland Sarah Hyland Natalie Gabriel Byrne Gabriel Byrne Victor Dashkov
Anya Taylor-Joy Anya Taylor-Joy Claire Foy Claire Foy Sonya Karp Danila Kozlovsky Danila Kozlovsky Dimitri Belikov
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Kintop Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

The Weinstein Company

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Prorom

Țara

SUA

Site oficial

Vampire Academy

Box office Vampire Academy

Weekend premieră (10.02.2014)
  • Loc 8
  • Spectatori 8.069
  • Încasări (RON) 144.514,92
Total
  • Spectatori 15.237
  • Încasări (RON) 260.542,35
  • Încasări (USD) 79.533,35

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andreea_ticu pe 11 Decembrie 2013 21:07
Geniale carti !
Din punctul meu de vedere actorii sunt oribili. Nu-mi vine sa cred ca au ales un actor asa urat pentru rolul lui Dimitri. Nu se potriveste deloc descrierii din carte. Are parul lung dar in rest nu are misterul acela care il defineste pe Dimitri.
Actrita mi se pare superficiala si nici ea nu se potriveste. Nu are privirea aia feroce si gingasa in acelasi timp ( asa cum e in carte) . Singura care se potriveste e Lissa . Ce sa zic... sunt sigura ca nu se va ridica la asteptarile mele .
Asa ca de incheiere, vreau sa spun ca sunt prea frumoase cartile si prea bine scrise pentru ca acest film sa-si permita sa le scada valoarea.
La The Hunger Games mi s-a parut oribil filmul... nu ca nu ar fi fost ecranizat bine sau altceva, dar n-au reusit sa imi aduca aceeasi senzatie ca atunci cand am citit cartile. Singura serie care s-a bucurat de niste filme pe masura ei este Twilight… citeşte

19 17
Teo17 pe 13 decembrie 2013 23:30
Din punctul meu de vedere, actorii sunt perfecti. Inca nici nu i-ai vazut in actiune si ii judeci. Daca pornesti de la inceput cu o atitudine negativa, nu cred ca o sa te poti bucura de film pe deplin.
Gabryyella pe 18 mai 2015 20:27
andreea_ticu ai mare dreptate , cartile sunt foarte geniale , iar de film nu se pune problema. nici mie nu mi sa parut cine stie ce, dar sa recunoastem ca totusi a fost dragut. oricum pentru mine raman cartile pe primul loc. ( fara in cazul filmului the maze runner, care mi s-a parut mult mai bun ca cartea ]
AlexnndraIoana pe 22 August 2013 04:35
Am fost fașcinată de poveste de când am citit cărțile,iar acum că filmul va apărea în 2014 este mai mult decât perfect.
15 4
BaetuAndrei pe 20 februarie 2014 13:36
"faScinata "
annanh pe 15 Februarie 2014 12:37
Probabil ca ar fi fost dragut daca ar fi avut macar un element de originalitate, si daca s-ar fi renuntat la toate momentele extrem de penibile din timpul filmului. Sincer, filmul arata ca un mismas intre Underworld, Harry Potter (scena cu scrisul insangerat de pe perete m-a facut sa vreau sa ies din sala cat mai repede posibil, sincer), Twilight si Mean Girls. Si n-a iesit deloc ceva bun. A fost atat de ridicol incat nu imi dau seama daca chiar s-a vrut a fi ridicol sau o parodie dupa filmele mai sus mentionate sau daca chiar se presupune ca ar trebui sa tratez acest film cu o oarecare seriozitate. Ma intreb cand vor incepe oamenii sa aprecieze opere cinematografice si nu astfel de filme in care, sincer, habar nu am ce ar fi de apreciat.
13 7
dsfsfdsf pe 24 August 2013 22:15
Cu siguranta ma voi uita sa vad ce a iesit din prima carte a uneia din cele mai superbe colectii de carti citite de mine si sper ca va avea un succes la fel de mare precum cel de la Jocurile Foamei .
12 5
mirco2000 pe 17 februarie 2014 14:22
succes ca jocurile foamei, cred ca glumesti
turcananda pe 27 Aprilie 2014 10:37
cat de prost facut!
De mult nu am mai vazut asa o porcarie de film. Am citit cartile, mi-au placut foarte mult. Filmul insa...e penibil. Actorii joaca foarte fals, regia e dezastruasa, efectele speciale sunt....iftine???!!! Si-au batut joc de carti.
8 4
joana_18 pe 25 mai 2014 21:14
ai perfecta dreptate, film de 2 parale
spioana_4 pe 13 Mai 2014 21:19
fugăreală
Cât de bune au fost cărțile și cât de aiurea a fost filmul. N-am mai văzut vreun film atât de fugărit... pur și simplu și-au bătut joc de poveste.
5 2
MaDyTzZa pe 21 Februarie 2014 15:58
Cateva cuvinte
Filmul a fost frumos, interesant! In shimb sunt cateva chestii care mi-ar fi placut sa fie putin altfel:
- mi s-a parut ca filmul e mai mult o comedie, adica dupa cate am avut eu impresia cartea este cu mult mai serioasa si cu un subiect si actiuni destul de profunde, filmul evidentiaza mai mult si o parte comica pe langa altele.
- putea de asemenea sa dureze mai mult, astfel sa aloce un timp potrivit pt fiecare actiune.
- au fost prea multe actiuni derulate foarte repede.. (adica stiu ca ei vor sa cuprinda in mare parte toate actiunile importante..dar mi s-a parut derulate un pic cam rapid, la un miment data pana si eu m-am pierdut in timpul filmului)
- puteau sa se concentreze putin mai mult pe evolutia relatiei dintre lissa si christian ( a fost ceva gen: s-au vazut, s-au placut si gata sunt impreuna). la fel si intre Dimitri si Rosa.. mi s-a parut prea… citeşte

4 8
madalina_teoran pe 5 septembrie 2019 19:16
hey, nu știi pe ce site aș putea găsi al doilea film? Am căutat de aproape jumătate de oră a doua parte dar nu am gasit-o nicăieri. Ard de nerăbdare să văd ce se întâmplă în continuare.
dydynutzzza pe 30 Ianuarie 2014 14:10
POSTER OFICIAL + TRAILER NOU.
A aparut posterul oficial!!! De ce nu este pus pe acest site?? Si mai sunt aparute si video-clipuri mai oficiale decat astea de pe acest site. Va rog sa va asigurati ca totul este ok si aici.
Aici este posterul oficial: http://www.buzzfeed.com/ariellecalderon/vampire-academy-poster
Iar aici sunt mai multe clipuri noi:
http://www.youtube.com/watch?v=3dKHtmCJSas&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=SJd6iqlTDeA

3 3
Doar.Eu pe 22 Iulie 2014 16:57
e un film care nu il recomand nici celor plictisiti
2 0
angel_love pe 26 Decembrie 2013 17:42
Va aparea acest film si in cinematografele nostre?
2 2
Teo17 pe 6 februarie 2014 12:34
Da, incepand cu 14 februarie
mihaela_nenciu pe 22 Noiembrie 2015 22:00
Dezamagitor
Pentru cine a citit cartea este o dezamagire ecranizarea, in aceasta categorie ma aflu si eu. Nu mi-a trezit nici un fel de interes ba chiar m-a luat somnul. Aproape ca nu se vede nici o chimie intre cei doi actori care joaca rolurile lui Dimitri si a lui Rosa. Au respectat povestea din carte, dar cam atat fara sa reuseaca sa uimeasca sau capitiveze.
Ma bucur ca nu mi-am cheltuit banii pe el in cinema.

1 0
sorina_sory pe 14 Februarie 2014 14:50
am citit cartile si putem vedea in minte un film dar acum ca a aparut filmul ard de nerabdare sa-l vad sunt sigura ca va fi uimitor!!!
1 4
alin_gogea pe 14 Februarie 2014 09:46
de fapt.....fiecare cititor are o imagine in minte despre personaje....ma astept sa fiu dezamagit in ideea in care nu au ecranizat toate partile interesante din carti.....abia astept sa il vad MARTI.....si revin cu o parere....
1 4
devildear pe 18 Martie 2019 21:37
nu-i de vazut
Am vazut un comentariu aici care spunea "Cât de bune au fost cărțile și cât de aiurea a fost filmul". Filmul e cu adevarat foarte slab la primele minunte deja am "derulat" la jumatea filmului si de acolo fast-play, Mi-as dori sa citesc cartile sa pot face o diferenta intre filme si carte.
0 0
balta67verde pe 20 Decembrie 2016 11:50
Un film penibil si de proasta calitate. Nu are absolut nimic in comun cu genul Horror.
0 0

Spune-ţi părerea despre Vampire Academy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Vampire Academy
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells