Pelicula Star Wars despre Boba Fett va începe filmările abia în 2020

de Cristina Grigore în 20 Iun 2018
Un al spin-off Star Wars aflat în lucru este cel despre Obi-Wan Kenobi

James Mangold confirma luna trecută producţia unui nou spin-off Star Wars, ce va avea în centru un alt personaj iubit de fanii seriei, temutul vânător de recompense Boba Fett. După lansarea lui Solo: A Star Wars Story, ce nu a prea făcut furori, aşteptările cresc pentru acest nou film, ce va fi scris şi regizat de către cineastul responsabil de Logan.

Potrivit informaţiilor obţinute de OmegaUnderground.com, filmările la Boba Fett nu vor putea începe mai devreme de 2020, deoarece Mangold a rezervat anul următor producţiei Ford v. Ferrari (în care joacă Christian Bale, Matt Damon, dar şi Jon Bernthal, starul lui The Punisher). Nu au fost dezvăluite, până în acest moment, detalii legate de scenariu.

Boba Fett a apărut prima dată în Empire Strikes Back (1980), apoi în Return of the Jedi (1983) – este mercenarul care îl aduce pe Han Solo la Jabba the Hutt. În ciuda faptului că a avut apariţii scurte, iar faţa îi este mereu ascunsă, personajul a cucerit fanii şi a reuşit să atingă statutul de cult.

Un al spin-off Star Wars aflat în lucru este cel despre Obi-Wan Kenobi, ce-l va avea la cârmă pe Stephan Daldry (The Reader). Povestea filmului va fi un prequel al lui Star Wars: Episode IV - A New Hope.

Exploreaza subiecte similare:

James Mangold, Solo: A Star Wars Story, Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi, Star Wars: Episode IV - A New Hope, Logan

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 20 iunie 2018 10:41
Cine se va uita la un film despre acest caracter?Abia ca a venit lume la Han Solo:A Star Wars Story...Devine o bataie de joc si acest univers Star Wars..Fa frate altceva.Incepe o noua serie cum face sau vrea sa faca Rian Johnson..
ddman pe 20 iunie 2018 12:37
Sunt pentru!!! Sa se faca cel putin cate-un film cu fiecare care au aparut in universul Star Wars, inclusiv cu R2D2 si C-3PO, ca doar iese banu'. Chiar nu puteau sa aleaga alt caracter important nu " bagator de seama" ca acesta, daca tot se dorea sa se faca si film/filme in acest sens.
mihnea_aspru95 pe 21 iunie 2018 23:57
E bine că sunt in așteptare, https://m.youtube.com/watch?v=t1etHJwbKIA Este bine că așa vor trece la trilogia lui Rian Johnson.
danny987 pe 21 iunie 2018 17:52
Sunt sătul deja de SW, ca marea majoritate a audientei având în vedere încasările lui Solo.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells