Partea Intunecata a Fortei pune stapanire pe intreaga lume

20 Mai 2005
Partea Intunecata a Fortei pune stapanire pe intreaga lume
Saptamana aceasta in sfarsit vom vedea cel de-al treilea capitol al noii trilogii Star Wars. Povestea se incheie aici. O data cu Episodul III vom cunoaste tot adevarul, vom vedea transformarea lui Anakin in Darth Vader si vom primi raspunsurile la intrebarile care ne macina de ani... pe unii dintre noi cel putin, fani ai acestei serii.
Deci Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith / Star Wars: Episodul III - Razbunarea Sith are astazi premiera internationala in toata lumea. Si in Romania, apare in aceeasi zi cu restul tarilor.
Toate piesele acestui puzzle vor fi puse cap la cap si adevarul va fi dezvaluit.“ promite regizorul si scenaristul George Lucas, care inchide astfel ciclul inceput in 1977 cu Star Wars: Episode IV A New Hope.
Cavalerul Jedi Anakin Skywalker trebuie sa ia o decizie de importanta cruciala. Pus in situatia de a alege intre a o pierde pe femeia iubita si a-si vinde sufletul pentru a o salva, Anakin cade prada tentatiilor oferite de partea intunecata a Fortei. Dupa aproape 30 de ani de asteptare, spectatorii din lumea intreaga vor afla in ce mod eroul lor, Anakin Skywalker - pe care profetiile il considera a fi Alesul, unicul individ capabil sa asigure pacea galaxiei - devine temutul Darth Vader, mâna dreapta a Imparatului. De asemenea, vor descoperi cum mentorii lui Anakin - Obi-Wan Kenobi si Maestrul Jedi Yoda - au reusit sa supravietuiasca distrugerii Ordinului Jedi, fiind apoi nevoiti sa se ascunda pâna la sfarsitul zilelor pe planete indepartate si ostile.
Forta fie cu voi!
 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 26 aprilie 2010 17:14
mi-a placut
spune-ti-parerea pe 15 martie 2011 15:09
watch

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells