Oscar 2021: iată cine va prezenta gala!

de Marina Florea în 13 Apr 2021
Dintre prezentatori vor face parte toți cei patru câștigători ai premiului Cel mai bun actor de anul trecut

Joaquin Phoenix, Renée Zellweger, Brad Pitt și Laura Dern fac parte dintre cei care se vor alătura „echipei de prezentatori” de la ceremonia Oscarurilor de anul acesta.

Pentru cel de-al treilea an la rând Oscarurile nu vor avea una sau mai multe gazde, ci o „echipă” de prezentatori, conform producătorilor galei de pe 25 aprilie.

„Continuând cu abordarea noastră, gala ca un film, am strâns laolaltă o distribuție de stele”, spun Jesse Collins, Stacey Sher și Steven Soderbergh într-o declarație comună. „Există atâta lumină de reflectoare aici, că s-ar putea să aveți nevoie de ochelari de soare...”

Printre cei care urmează să prezinte ceremonia ținută în mai multe locații vor fi și câștigătorii de anul trecut ai Oscarului pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor și cel mai bun scenariul original, inclusiv marele câștigător Bong Joon Ho.

De asemenea, mai participă: Angela Bassett, Halle Berry, Don Cheadle, Bryan Cranston, Harrison Ford, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno, Reese Witherspoon și Zendaya, notează hollywoodreporter.com. Și alți prezentatori urmează să fie anunțați zilele următoare.

Această desemnare a prezentatorilor ca gazde ale ceremoniei duce cu gândul la ceremonia Oscarurilor de acum 50 de ani, atunci când Academia de Film a cooptat 34 de „Prieteni ai Oscarurilor” pentru a conduce gala, sau cu un an înainte, atunci când 17 „Prieteni ai Oscarurilor” au făcut onorurile, comentează THR.

Exploreaza subiecte similare:

Joaquin Phoenix, Renee Zellweger, Brad Pitt, Laura Dern, Bong Joon Ho, Angela Bassett, Halle Berry, Don Cheadle, Bryan Cranston, Harrison Ford, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno, Reese Witherspoon, Zendaya

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells