O nouă imagine cu Dwayne Johnson în costumul lui Hercule

de Cristina Grigore în 24 Iul 2013
Actorul apare alături de directorul de imagine al filmului, Dante Spinotti (The Heat, L.A. Confidential)

Producţia lui Hercules: The Thracian Wars, cu Dwayne Johnson în rol central, se desfăşoară zilele acestea în capitala Ungariei, Budapesta. Aflat constant în contact cu fanii pe contul său de Facebook,  „The Rock” a publicat o nouă imagine de pe platourile de filmare. Actorul apare în costumul lui Hercule, alături de directorul de imagine al filmului, Dante Spiontti.

Johnson s-a arătat onorat de colaborarea cu Spinotti – un cineast cu multe premii la activ si două nominalizări la Oscar – ce s-a ocupat de imaginea unor filme precum L.A. Confidential, The Heat, Public Enemies sau The Insider. La producţia filmului mai lucrează însă un maestru al efectelor vizuale, câştigătorul de Oscar (The Abyss) John Bruno, cunoscut pentru colaborările sale de succes cu James Cameron şi Brett Ratner.

Povestea filmului va fi total lipsită de elementul supranatural şi are la bază o serie de cinci reviste de benzi desenate imaginate de Steve Moore, lansate în mai 2008. În film vor mai juca Aksel Hennie, starul apreciatului thriller norvegian Headhunters, care îl va interpreta pe Tydeus, un războinic feroce devotat lui Hercule, dar şi Ian McShane, Joseph Fiennes, John Hurt, Rebecca Ferguson.

Exploreaza subiecte similare:

Hercules: The Thracian Wars, Dwayne Johnson, L.A. Confidential, Heat, Public Enemies, The Insider, The Abyss, James Cameron, Brett Ratner, Aksel Hennie, Ian McShane, Joseph Fiennes, John Hurt, Rebecca Ferguson

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Barbaru pe 24 iulie 2013 08:41
fara supranatural ? super tare ,vreu sa vad un asa film . in legendele olimpului in ambele parti zei si eroi totul e vraja si mister .
catajedi pe 24 iulie 2013 15:04
Demult nu l-am mai vazut pe The Rock cu par. In ultimii ani era fie ras pe cap fie tuns periuta. Va fi interesant, mai ales ca s-a antrenat intens pentru film.
DeadSea07 pe 24 iulie 2013 17:27
Fara puteri magice ? WAU! nu crredeam abia astept
cristi23 pe 24 iulie 2013 17:52
abia astept filmul.....the rock e din ce in ce mai bun in filme.....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells