Nu în pielea, ci în halatele lui Danny Trejo. Concurs Miami Bici 2 ce scoate la bătaie costumele actorului american

de Gloria Sauciuc în 19 Nov 2023
Concursul se desfășoară până pe 20 noiembrie

În elegante halate de mătase, Matei Dima și Codin Maticiuc - nume de care se leagă cele mai multe și mai mari succese de casă din filmul autohton recent - vorbeau la prima ediție a emisiunii online de film „Cinemagia” despre banii în filmul românesc, industria cinematografică de la noi și lansarea Miami Bici 2.

Vestimentația celor doi a fost un indiciu că s-au simțit ca acasă în platoul emisiunii Cinemagia, dar și o inedită modalitate de a prezenta concursul Miami Bici 2 prin care spectatorii pot câștiga halatele purtate de Danny Trejo la filmări. „Cei care se înregistrează pe miamibici.ro și cumpără bilete în pre-sale pot primi halatele cu care a jucat Danny Trejo în Miami Bici 2, bilete la premiera de gală și after-party”, a anunțat Maticiuc.

Concursul este valabil până pe 20 noiembrie. Cu un click pe butonul „Cumpără bilet” de sub afișul filmului, cititorii Cinemagia își pot asigura locul la această comedie, despre care producătorii spun că este „Cel mai scump film independent românesc făcut vreodată”.

Danny Trejo joacă rolul negativ în acest film turnat în Miami, la Los Angeles și în Las Vegas. Ion Bilă (Matei Dima) și Ilie Piciu (Codin Maticiuc) călătoresc de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari multi pe muncă puțină”. Ei ajung în situația de a face diferite infracțiuni într-un anturaj de „băieți răi” de care apoi încearcă să se descotorosească, se vede în sinopsisul oficial.

Exploreaza subiecte similare:

Miami Bici 2, Codin Maticiuc, Danny Trejo

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells