Nicolas Cage - îngropat în datorii

de Răzvan Boboc în 4 Aug 2009
Nicolas Cage - îngropat în datorii

Celebrul actor Nicolas Cage este dator fiscului american cu 6,2 milioane de dolari, conform Femalefirst.co.uk. S-a ajuns la această sumă după ce actorul nu şi-a mai plătit taxele din 2007.

Cage a primit o somaţie pentru a-şi achita datoriile, iar cazul a fost înaintat Curţii din Louisiana.

Actorul nu a plătit impozitul nici pentru reşedinţa sa din New Orleans, care valorează 3,55 milioane de dolari şi nici pentru reşedinţa sa din Hollywood, în valoare de 35 de milioane de dolari.

Nicolas Cage a terminat de curând filmările la The Sorcerer's Apprentice şi la remake-ul Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
tactu pe 4 august 2009 03:43
Dragosh02. citeste de vreo 3-4 ori ce ai scris acolo si dupaia INCEARCA sa realizezi.gl
HiTMaN9009 pe 4 august 2009 09:41
auzi Dragosh02 tu sti ma ce e un film frumos???esti varza in pana mea de la Lord Of War a mai scos multe filme marfa Te-ai uitat la Ghost Rider?? sau la Next ,nu mai zic de Bangkok Dangerous si multe altele, aa stai de Knowing?? nici pe asta nu cred ca l-ai vazut , asa ca taci din gura;) Nicolas e actor celebru este unu dintre preferati mei;)
Alexander Solis pe 4 august 2009 11:41
Dragosh a ramas la Lord Of War asa e de inapoiat :))) Get a life men.
Twiblack pe 4 august 2009 12:57
Ghost Rider si Next au fost sub nivelul lui...ma asteptam sa lase deoparte roluri de genu in favoarea altor prafuiti. trebuie sa fi imbecil sa spui ca aceste filme au potential incat sa le revizionezi. Dar dupa vocabularul tau complex in care ai folosit "marfa", plus o incercare esuata de a face o gluma "esti varza in pana mea" pot sa spun doar ca in nesemnificata ta viata pe care o traiesti de pe o zi pe alta ai vizionat numai filme sh (second hand). ia un pix si foaie, noteaza`ti asta si lipeste`o pe frigider sa iti aduci aminte in fiecare zi, data viitoare cand mai comentezi sa te gandesti de 2 ori inainte sa iti expui gandirea asta idioata .
cinefilu pe 4 august 2009 13:15
acelasi frustrat peste tot Dragosh02.......................
HayWire pe 4 august 2009 15:25
Ce sai ceri lui Dragosh02 .....e un ''Cinemagia Addict'' comenteaza peste tot si nici macar nu are habar ce filme sunt sooper......e doar un ''copil terminat''
Acer pe 4 august 2009 16:06
Dragosh este un lachet ..... Nicolas Cage unu dintre cei tari actori ;)
Andrei pe 4 august 2009 16:12
Este irelevant daca este un actor bun sau nu, acest articol tine de datoriile lui financiare, iar faptul ca are aceste datorii nu il fac un om bun sau serios si opusul, lucru care nu tine de calitatea lui de actor.
jroberto pe 4 august 2009 16:25
HiTMaN9009=))))))) esti glumet, mi-au dat lacrimile=))
Adyyyy10 pe 4 august 2009 20:23
Nicolas Cage este un actor bun care a reusit sa se afirme fara ajutorul lui Coppola. Dupa parerea unora Knowing, National Treasure, Ghost Rider, Bangkok Dangerous, Gone in Sixty Seconds, City of Angels sunt filme proaste. Ce mai ziceti de filmele care au ca protagonisti niste actori umflati de steroizi dar care nu au nimic de aratat (au aceeasi grimasa pe fata si muschii incordati). Daca astea nu va plac uitativa atunci la Crank, Transporter, No country for old men.
Ar trebui sa apreciati actori ca acestia, nu sa ii criticati. Nu e o meserie usoara si nu tine numai de actor, ci si de scenariu, regizor si multe altele.
cum se zice "HAIDI PA" :))

ufx pe 4 august 2009 22:30
pai, la banii lui 6,2 mil. nu inseamna ingropat in datorii, si in plus dupa cum un fain film dovedea, unele taxe nu esti obligat sa le platesti, da oricum are el banii astia si multi altii ;)
Jokes pe 4 august 2009 23:44
Aruncati un ochi pe Leaving Las Vegas si o sa aveti o cu totul alta parere despre Nicolas Cage.
anonimus pe 18 ianuarie 2010 02:17
Adevarul e ca la ce titlu are si articolul asta...
atman pe 10 iunie 2010 01:46
singurul film bun in care a jucat cage si mi-a placut,a fost wild at heart a lui David Linch, in rest numa in filme de mana a saptea( parerea mea), dincolo de calitatile lui de actor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells