Nicolas Cage ar putea juca în The Expendables 3

de Cristina Grigore în 6 Nov 2012
Nicolas Cage ar putea juca în The Expendables 3

O a treia parte a aventurilor Eroilor de Sacrificiu se conturează după succesul la box-office al primelor filme din serie, astfel încât alţi actori cunoscuţi ai filmelor de acţiune sunt căutaţi pentru a face parte din distribuţie.

Potrivit TheFilmStage.com, Nicolas Cage este una dintre cele mai recente propuneri, confirmată într-un interviu acordat publicaţiei franceze El Pais de Sylvester Stallone. Acesta l-a numit pe Cage „un actor de calibru”, ce aduce grupului "un aer de intelectualitate" şi a adăugat: „Sperăm să se lase convinşi să apară în film şi Harrison Ford, Wesley Snipes şi Mickey Rourke. Asta este marea misiune a producătorului”.

Stallone a mai asigurat fanii că The Expendables 3 va fi pregătit cu „aceeaşi pasiune şi implicare” ca şi  primele două filme ale seriei şi că proiectul va fi caracterizat de acelaşi stil narativ ce defineşte franciza, plin de „dinamism şi nebunie”.

„Atâta timp cât ne distrăm bine împreună şi distrăm publicul, putem continua să facem The Expendables. Momentan, nu suntem 'eroii de sacrificiu' care era de aşteptat să fim după părerile unor critici”, a mai spus el.

Implicarea lui Nicolas Cage în continuarea francizei este însă, pentru moment, incertă.  Deşi s-a arătat interesat de ofertă, actorul nu şi-a confirmat încă participarea. Potrivit managerului acestuia, el doreşte să mai aştepte puţin, până când lucrurile se vor definitiva în ceea ce priveşte producţia filmului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
SANDA45 pe 14 noiembrie 2012 16:11
ar fii ceva
AndreiRegizor pe 16 aprilie 2013 15:09
ar fii ceva sa fi desteapta vreodata :))
alex_il_fenomeno pe 16 decembrie 2012 18:47
cred ca inca nu si-a castigat locul printre starurile consacrate de acolo.
Theodoric pe 17 ianuarie 2013 20:21
Este o mare sansa a lui Cage sa contribuie cu actori atat de buni.Luand in considerare ca in ultimii an a avut parte de roluri proaste...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells