Natalie Portman - dezbracata in "Hotel Chevalier"

de Razvan Boboc în 21 Sep 2007
Natalie Portman - dezbracata in "Hotel Chevalier"

Frumoasa Natalie Portman va aparea nud in noul scurtmetraj "Hotel Chevalier", in regia lui Wes Anderson. Recunoscuta drept o actrita pudica, ea a mai filmat o astfel de scena pentru controversatul "Closer" dar atunci scena a fost scoasa la montaj. Pentru lungmetrajul "Goya’s Ghost", ea a fost inlocuita cu o dublura pentru momentele fierbinti.

De data asta si-a facut curaj! In "Hotel Chevalier", Portman renunta complet la haine, scena fierbinte fiind alaturi de Jason Schwartzman. Astfel, filmul lui Wes Anderson este primul in care Portman apare complet dezbracata.

Natalie Portaman mai lucreaza in prezent la un documentar despre gorile, care va fi difuzat de Animal Planet. Vedeta filmeaza alaturi de expertul in animale Jack Hanna in Rwanda. Documentarul “Gorrilas On The Brink” are ca scop atragerea atentiei publicului asupra acestei specii de maimute pe cale de disparitie. Scenariul prevede ca Hanna sa o plimbe pe Portman in Parcul National Virunga iar in timpul vizitei ii vorbeste despre gorile.

Taguri:  Hotel Chevalier

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Theodor2011 pe 31 martie 2016 13:27
A aparut dezbracata cu vanataile alea pe ea. Mai bine nu o facea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells