Naomi Watts era să se înece pe platourile de filmare ale lui The Impossible

de Cristina Grigore în 9 Dec 2012
Naomi Watts era să se înece pe platourile de filmare ale lui The Impossible

Actriţa Naomi Watts a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Easy Living că în timpul filmărilor lui The Impossible a avut parte de o experienţă „ucigătoare”. Starul era gata să se înece atunci când un perete de apă s-a prăbuşit peste ea în timp ce era legată de un scaun.

„Când filmam în bazin, nu interpretam practic vreun rol”, a spus actriţa. „Eram legaţi de nişte scaune când maşinăria ce producea valurile s-a defectat. A existat un moment când am putut să mă ridic la suprafaţă şi să iau un pic de aer dar nu mă puteam ţine la suprafaţă din cauza scaunului. Aproape că rămăsesem fără aer iar scaunul m-a tras din nou în adânc”, a explicat ea.

The Impossible, în regia lui Juan Antonio Bayona, spune povestea unei familii prinse, alături de zeci de mii de alte persoane, în haosul şi masacrul aduse de una dintre cele mai mari catastrofe ale timpului nostru, tsunami-ul ce s-a abătut asupra Asiei de sud-est în 2004.

Actriţa a numit filmul una dintre cele mai intense şi mai provocatoare experienţe din cariera sa, alături de producţia la care filmează acum şi în care o portretizează pe prinţesa Diana.

The Impossible se va lansa în cinematografele româneşti pe 4 ianuarie 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 9 decembrie 2012 16:46
Astfel de accidente se mai intampla din pacate,dar din punctul meu de vedere acesta este cel mai grav de pana acum...pentru ca o actrita era sa-si piarda viata.Sper ca pe viitor sa nu se mai intample astfel de accidente.
cavallioty pe 9 decembrie 2012 23:08
dar oare te-ai gandit ca e doar o strategie de marketing?
Nimicdinceparafi pe 10 decembrie 2012 12:46
Dupa tine ar fii trebuit sa moara ca sa elimine orice suspiciune,nu-i asa?
alex_il_fenomeno pe 3 ianuarie 2013 13:29
Pacat ca si acum se intampla astfel de lucruri... imi tot amintesc de moartea lui Brandon Lee..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells