Morbius este, oficial, următorul proiect al Sony după Venom

de Cristina Grigore în 2 Oct 2018
Un poster spectaculos cu Jared Leto în rolul villain-ului a fost creat de un grafician independent

Anunțat de câteva luni ca posibil proiect al Sony, filmul Morbius, cu Jared Leto în rol principal, a fost confirmat de către producătorul Matt Tolmach. Într-un interviu acordat ComicBook.com, acesta a declarat: „Lucrăm acum la Morbius, cu siguranţă este următoarea noastră peliculă după Venom”.

A fost publicat şi un sinopsis preliminar al filmului: „Morbius este povestea horror şi de acţiune a unui om de ştiinţă care, în încercarea de a găsi leacul unei rare boli de sânge, ajunge să se transforme, accidental, într-un vampir. Dezgustat de propria persoană, hotărăşte să devină judecătorul celor nedemni de viaţă, pe care începe să îi vâneze şi să îi pedepsească”.

Personajul a apărut prima dată în cel de-al 101-lea număr al revistei de benzi desenate The Amazing Spider-Man, din 1971. Printre abilităţile sale se numără autovindecarea, zborul, o forţă şi o viteză supranaturale.

Producția, în regia lui Daniel Espinosa (Safe House, Life), va începe filmările în noiembrie. Un poster creat de artistul BossLogic îl arată pe Jared Leto într-o posibilă ipostază a villain-ului titular. 

Venom, cu Tom Hardy în rol central, se va lansa în cinematografele noastre pe 5 octombrie. 

Exploreaza subiecte similare:

Jared Leto, Venom, Daniel Espinosa, Safe house, Life

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihaisamoila pe 2 octombrie 2018 22:22
interesant scaunul regizorial,espinoza abordand subiecte captivante.Se anunta un proiect indraznet in lumea anti-eroilor
YulianHD pe 3 octombrie 2018 00:58
Sa speram ca-l vom vedea si pe Blade, in aproprierea vampirului nostru preferat.
Cristian-Marius-Matei pe 26 octombrie 2018 22:45
Seamana cu personajul Raziel din seria de jocuri video Soul reaver

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells