Mickey Rourke, ucigaş pentru Mafie

de Cristina Grigore în 13 Sep 2010
Mickey Rourke, ucigaş pentru Mafie

Mickey Rourke va juca rolul principal în filmul The Ice Man, adaptarea cinematografică a romanului ”The Ice Man: Confessions of a Mafia Contract Killer” al lui Philip Carlo. Anunţul a fost făcut pe 12 septembrie la Festivalul de Film de la Toronto de către Matty Beckerman, preşedintele casei de producţie Natural Selection, care tocmai a încheiat un contract cu autorul cărţii pentru producerea şi finanţarea filmului. În anunţul oficial este menţionat şi scenaristul care se va ocupa de adaptare, David McKenna, care a mai scris scenariile pentru American History X şi Blow.

Romanul ”Ice Man…” prezintă povestea adevărată a lui Richard Kuklinski, un asasin al Mafiei din New York, care a pretins că a omorât peste 200 de oameni între 1948 şi 1986, folosind o mare varietate de metode şi arme, ducând în acest timp o viaţă aparent normală, de soţ şi tată a trei copii. Kuklinski a murit în închisoare în 2006, la vârsta de 70 de ani.

”Viaţa lui Richard Kuklinski este fascinantă, complet diferită de orice altă poveste despre Mafia pe care aţi mai văzut-o la cinematograf. Este rolul pe care Mickey Rourke a fost născut să-l joace şi suntem încântaţi să-l avem şi pe David McKenna, al cărui mare fan sunt”, a precizat Beckerman.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
heathaddict79 pe 13 septembrie 2010 11:14
Suna bine. Sunt interesata de cum o sa iasa si sper la o noua nominalizare pentru Mickey Rourke. Poate de data asta va si castiga.
robbiex2 pe 14 septembrie 2010 01:43
bun asa, oricum el isi intra bine in rol deci...va fi un succes filmul
Bigcojones pe 16 septembrie 2010 15:55
chiar`mi place cum joaca dude asta , sper sa iese un adevarat prapad...pana atunci , ne dam cu parerile cap`n cap si asteptam sa apara muviu`...
Gebeleizis pe 26 mai 2011 03:56
interesant ...
alex_il_fenomeno pe 24 noiembrie 2011 20:21
asteptam mai multe detalii despre film , intrucat se anunta interesant .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells