Michelle Williams, marcată de transformarea în Marilyn Monroe

de Cristina Grigore în 14 Sep 2011
Michelle Williams, marcată de transformarea în Marilyn Monroe

Partea din interviul acordat de Michelle Williams revistei Vogue referitoare la partitura centrală din ultimul său film, My Week with Marilyn , poate fi rezumată de o singură declaraţie a actriţei: „Mi-aş dori să interpretez acest rol pentru tot restul vieţii”.

Potrivit citatelor preluate de Hollywood Reporter, viaţa fostei soţii a lui Heath Ledger a fost puternic marcată de transformarea în Marylin, rolul ajutând-o să treacă mai uşor şi peste moartea celui ce i-a fost alături până în 2008.

„Simt că ceva s-a schimbat în viaţa mea. Poate are legătură şi cu faptul că am împlinit 30 de ani. Nu mai sunt la fel de timidă, nervoasă sau stângace. Am mai multă încredere în mine şi simt că pot face faţă cu brio tuturor încercărilor vieţii… De parcă mi-am găsit cea mai potrivită metodă de exprimare”, a declarat ea în ultimul număr al revistei, în legătură cu noua sa partitură.

Dacă în urmă cu trei ani moartea lui Ledger marcase puternic viaţa actriţei (cei doi au avut împreună o fetiţă, Matilda, acum în vârstă de 5 ani), afectând toate aspectele existenţei acesteia, lucrurile s-au îndreptat odată cu participarea la proiectul în care a trebuit să intre în pielea uneia dintre cele mai sexy prezenţe de pe marele ecran din toate timpurile.

Dacă faţa sa a reuşit să o imite aproape perfect pe cea a divei, Michelle nu a reuşit însă să atingă rotunjimile acesteia, pe care specialiştii le-au adăugat prin trucuri ale garderobei şi machiaj. Pentru a deveni Marilyn, ea a studiat în amănunt felul în care aceasta vorbea, mergea, ţinuta şi gesturile. „Simţeam că parcă am renăscut”, a mai spus actriţa de 31 de ani despre înfăţişarea sa din My Week With Marilyn, film al cărui debut cinematografic va avea loc pe 4 noiembrie.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 14 septembrie 2011 10:17
Rolul celebrei Marilyn este intr-adevar ravnit, dar putine doamne au reusit sa-l faca si credibil.Sa vedem ce poate realiza Michelle Williams cu el.
legiune pe 14 septembrie 2011 11:57
povesti cu iz comercial
Sorin87 pe 14 septembrie 2011 22:47
a fost o actrita foarte frumoasa
alex_il_fenomeno pe 15 septembrie 2011 15:19
sunt curios de ceea ce va iesi !
margott pe 16 februarie 2012 20:22
Abia astept sa-l vad.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells