Mel Gibson nu a reuşit să detroneze Avatar-ul din poziţia de lider

de Răzvan Boboc în 1 Feb 2010
Mel Gibson nu a reuşit să detroneze Avatar-ul din poziţia de lider

Avatar-ul lui James Cameron se află pentru al şaptelea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul american, conform Box Office Mojo. În ultimele trei zile, filmul a avut încasări de 30 de milioane de dolari şi a ajuns în America la un total de 594,4 milioane de dolari. La nivel mondial, Avatar a depăşit două miliarde de dolari (2,03 miliarde de dolari).

Pe locul al doilea se află Edge of Darkness, cu Mel Gibson în distribuţie. Lungmetrajul a avut încasări de 17,1 milioane de dolari. Este un rezultat foarte slab dacă e să comparăm cu încasările ultimului film în care apăruse Gibson, Signs din 2002. Pelicula a avut 60 de milioane de dolari în weekend-ul premierei.

Comedia romantică When in Rome se regăseşte pe poziţia a treia, cu 12,1 milioane de dolari. The Tooth Fairy rămâne pe locul al patrulea, cu 10 milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Alex_Adrian pe 1 februarie 2010 02:34
Un film extraordinar de frumos.iar Mel Gibson the best.Se pare ca Avatar,o sa dea un nou sens cinematografiei,si nu o sa fie in sensul bun.Totul o sa se limiteze la efecte speciale,iar povestea va fi 2 lei.Un lucru asemanator,se intampla si cu jocurile pe PC,unde grafica este pe primul loc,si nu mai conteaza povestea sau personajele.Avatar este un film,care a avut parte de foarte mult marketing,si de foarte multa publicitate.L-am vazut de 2 ori pana acum,doar de placerea 3D-ului.Ca poveste,si asta e parerea mea,este zero barat.
gratiela pe 1 februarie 2010 10:38
un film stupid pentru rubrica ce a fost o data " telefilmoteca de ghiozdan " ! asta e lumea in care traim,din pacate ...unde totul este un surogat si superficialitate ! niste carcalaci albastri care se lupta ca libelulele ! intr-un festival unde se incununeaza creatia culturala a unor oameni de talent ce incearca sa ne induca niste emotii ! box office-ul american !!! o natie de low iq cu pretentii ca ei conduc lumea si sint mai presus de toti !!!!!
mindkontrol pe 1 februarie 2010 10:41
Filmul Avatar trebuie apreciat pentru ceea ce este, felicitări pentru realizarea lui şi Alex Adrian, probabil ţie-ţi plac poveştile din filmele pentru adulţi. Dacă l-ai văzut de două ori "doar pentru plăcerea 3D-ului" înseamnă că te-a păcălit :)
mu_zz_i pe 1 februarie 2010 10:46
Nici dupa 6 saptamani nu v-ati dat seama ca Avatar a fost creat pentru 3D :::) si nu pentru poveste. Adica de ce Cameron a stat atat de mult sa faca acest film? Pentru ca daca era prin 2003, 2004 sau mai stiu eu ce an nu exista tehnologia asta. Acest film a fost vazut de atatia oameni pentru realismul de care a dat dovada in prezentarea Pandorei si a fiintelor de pe aceasta planeta. Nici macar Titanicul nu a avut poveste ci doar un mare vas scufundat si o poveste adevarata in spate. 2 filme cu doua puncte tari insa cu nicio poveste interesanta. Dar ce mai conteaza cand vezi ditamai vaporul scufundandu-se sau vezi minunata planeta Pandora in toata splendoarea sa.
mu_zz_i pe 1 februarie 2010 10:51
P.S. Mel Gibson isi merita soarta. Povestea din filmul sau am mai vazut-o de zeci de ori ultimul fiind Taken din 2008 cu Liam Neeson. Chiar si The Punisher din 2004. Vedeti ca multe se aseamana la poveste insa Avatarul are si el partea sa de originalitate prin fotorealismul prezentat pe Pandora.
kin3zu78 pe 1 februarie 2010 11:01
Silviu esti un MAGAR !! Ca altfel daca iti spun ma cobor la nivelul tau si nu doresc. !!! Aici se impartasesc pareri nu injurii , dar se pare ca esti in urma la capitolul 7 ani de acasa
victor_neo75 pe 1 februarie 2010 11:01
Probabil "From Paris with Love" cu John Travolta si Jonathan Rhys Meyers va avea ceva sanse sa detroneze "Avatar"-ul weekend-ul urmator. Sincer, sanse mai mari o are peste 2 saptamani "The Wolfman" cu Anthony Hopkins si Benicio del Toro si de ce nu "Valentine's Day" cu o multime de actrite si actori cunoscuti (Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Jennifer Garner, Bradley Cooper, Jamie Foxx, etc.).
andytimofte pe 1 februarie 2010 11:14
un lucru e sigur dragi prieteni:oricat de fascinant ar fi vezi doamne avatar asta, filme ca TITANIC SI STAPANUL INELELOR n-o sa se mai faca niciodata,pentru ca in ziua de azi totul se rezuma doar la efecte 3D,in schimb povestea si scenariul sunt de toata prastia:
ugotbloodonmysuit pe 1 februarie 2010 11:19
silviu, ai dreptate :)))
biancao8 pe 1 februarie 2010 11:20
nu stiu de ce a innebunit toata lumea cu avatar...in fine eu consider ca nu merita :) i sa facut prea multa reclama probabil si de asta...pe mine nu m`a impresionat foarte tare...ma asteptam la mult mai mult dupa cata zarva sa facut cu el...un film bunicel intradevar dar nici pe departe cel mai bun !!!
liliana pe 1 februarie 2010 11:27
daca Avatar este asa un film nemaintalnit, nemaipomenit, vai vai - atunci STAPANUL INELELOR ce mai este???
parerea mea este ca Avatar reprezinta un film de succes numai datorita publicitatii extraordinare.

patrauleaa pe 1 februarie 2010 11:48
avatar este un film care transmite ceva , faptul ca noi oamenii ne am distrus singuri frumusetile pamantului , asa cum era in pandora , o frumusete de planeta ,ei au distrus acea puritate pt niste bogatii , bani ... cei care s au pliktisit la acest film inseamna ca n au inteles nimik din el ... nu sunt sensibili la frumos , la pur ... totusi majoritatea oamenilor care l au vazut l au apreciat ...altfel nu era pe primul lok in istorie :)
un cinefil pe 1 februarie 2010 11:56
În ce lume trăim! Lumea în care "carcalaci albastri" (de mai sus - silviu si ugotbloodonmysuit) se luptă ca (e mult mai potrivit cu) "libelulele" (de mai sus - gratiela) şi cîştigă întotdeauna "bunul simţ". Asta a vrut si James Cameron să sublinieze în filmul "Avatar": neputinţa, incapacitatea umana de a tolera vreo altă specie care ar putea să-i pericliteze supremaţia, dar şi incapacitatea (evidentă) de a-şi tolera şi semenii. We're all a bunch of warriors - dead before the war starts - warriors...
ralux pe 1 februarie 2010 11:58
Nu l-am vazut si sincera sa fiu nici nu prea tenteaza. oricum am citit undeva(apropo ca ar avea cele mai mari incasari)ca "Gone with the wind"("Pe aripile vantului") ar avea cele mai mari incasari. A fost calculat, luand in considerare si rata inflatiei si devalorizarea dolarului si s-ar fi ajuns la niste incasari de 6 mdl de dolari. Deci Avatar mai are de lucru:)
aLeXios pe 1 februarie 2010 12:23
Subscriu la alter-ego-ul meu "un cinefil". Bine-am venit pe Cinemagia (smile)!
cavallioty pe 1 februarie 2010 12:28
nu imi vine sa cred ca lumea a inceput sa fie mai desteapta si nu se mai inchina in fata acestui film,de obicei la o stire despre incasari erau numai disperati dand pronosticuri ca avatar in sus avatar in jos de parca ar avea ei ceva de castigat din incasarile lui
este un film bun nu foarte bun din cauza efectelor speciale si aici toata lumea ar trebui sa fie de acord

rodrigo pe 1 februarie 2010 12:36
IN PRIMUL RAND VREAU SA VA SALUT PE TOTI!(pareri pro si contra)
In al doile rand,nu pot sa nu spun ceva despre "Avatar"...din punctul meu de vedere,filmul merita aprecierea pentru un anumit aspect! Care anume? Eu am incercat sa privesc filmul din punctul de vedere al dorintei de cunoastere si explorare tipica omenirii! Nu am apreciat cand am vazut minunata planeta Pandora in toata splendoarea ei?Forma ei de vegetatie?Civilizatia? Iar scena in care se spune:"Si-au omorat propria mama,nu au mai lasat nimic verde ,totul este pustiu si acum vor sa faca la fel si cu aceasta planeta!" Mesajul transmis este urmatorul:"Aveti grija de planeta voastra!Ceea ce azi spunem k este sf...maine poate fi o realitate cruda care afecteaza viitorul nostru si al copiilor nostri!"
Cat despre efecte,3d,publicitate...treziti-va oameni buni!CINEMATOGRAFIA A INTRAT INTR-O NOUA ERA,CA NE PLACE SAU NU ...INTR-O ZI...VOM SPUNE:"ESTE REALITATE SAU FICTIUNE?"

RAMMSTEIN23 pe 1 februarie 2010 12:41
doamne, cata incultura...nu ma mir, nu atac.....remarc.
RAMMSTEIN23 pe 1 februarie 2010 12:42
AVATAR ESTE SI VA FI FILMUL UNIVERSULUI.
ILoveFruits pe 1 februarie 2010 12:42
dupa parerea filmul acesta este apreciat de foarte multa multa lume doar pentru decor si efecte speciale....eu cred ca asta este cel mai interesant la acest film..si faptul ca e 3D....mie mi-a placut filmul...nu pot sa spun ca nu e un film bun...si povestea mi-a placut dar trebuie sa recunoastem ca sunt filme si mai bune...chiar daca nu sunt 3D sau daca nu au atatea efecte speciale....sincera sa fiu mie Titanic mi-a placut mai mult.....e doar o parere...:D:D::D
alphaville pe 1 februarie 2010 12:48
@mindcontrol : iubire, nu l`a pacalit nimic, si nici pe mine. NU e cine stie ce de capul lui AVATAR, era de o mie de ori mai frumos TITANIC (si inca este). se mai pot da alte o mie de exemple de filme mai bune decat AVATAR (dupa parerea mea).

si DA, filmul asta a avut parte de FOARTE multa publicitate, alte filme mai bune nu au avut asemenea noroc.

Si lasati efectele speciale, daca e sa vorbim doar de ele si de ce "misto a fost faza aia cu monstrii aia care veneau spre mine", atunci e grav si trist... povestea ar trebui traita si urmarita (si nu cea din filmele cu adulti, mindcontrol ;), ci cea dintr`un film normal.

Daca in viitor, @ rodrigo, vom avea partea NUMAI de efecte speciale si de filme 3d (sau 10000d, nu conteaza :-j ), atunci POVESTEA ar trebui cu adevarat sa conteze.

alphaville pe 1 februarie 2010 12:49
repet, e parerea si opinia MEA. nu trebuie sa o impartasiti si voi :)
Neytiri pe 1 februarie 2010 12:51
Avatar este un film foarte bun...eu una cand l-am vazut nu stiam prea multe despre el...vroiam doar sa vad un film 3d...asa ca pot spune ca nu din cauza publicitatii am aterizat in sala de cinematograf...filmul m-a atras de-abia cand l-am vazut...ma rog...fiecare cu parerile lui....mie mi s-a parut un film excelent cu un mesaj puternic...
Alex pe 1 februarie 2010 12:52
Alex_Adrian a spus tot :> ... sunt de aceiasi parere o sa apara filme cu efecte extra si fara nici o poveste ....
VoiceOverStudios pe 1 februarie 2010 13:24
Am vazut Avatar in ziua premierei in USA, inainte de avalansa de articole prin ziare, si cred ca prima parere este in general cea mai buna. Intr-adevar, filmul este dupa parerea mea URIAS!
Din punctul de vedere al povestii... da, este o rescriere a istoriei lui John Smith si Pocahontas - Sci-Fi, New Age si 3D, dar mesajul este la fel de puternic - acum ca si acum 300 de ani: lumea noastra contiua sa fie condusa de niste tipi redusi mintal care pentru un pumn de metale pretioase sunt gata sa distruga totul in jur! Insasi esenta vietii...
Din punt de vedere efecte speciale, filmul este - cum spune cineva mai devreme - o revolutie in istoria cinematografiei, similara trecerii de la filmul mut la filmul sonor, sau de la alb-negru la color. Si asta este extraordinar! Nu doar sa te uimesti in fata a ceea ce pentru copiii nostri va fi ceva obisnuit: 3D, efecte speciale etc. dar sa ai impresia de a fi acolo, in mijlocul actiunii, sa iei parte la actiune.
Nu sunt fan de Sci-Fi, nu m-am dat in vant dupa trilogia "Star Wars", nici in anii '80 nici in 2000, cu atat mai putin am apreciat re-make-ul "Star Treck"-ului de anul trecut - filme predestinate sa devina jocuri video PSP si atat. Avatar insa a reusit sa ma emotioneze, si dumnezeu stie ca in peste 40 de ani am vazut mii de filme...

Cristinelu1981 pe 1 februarie 2010 13:26
Una peste alta draga Gratiela, americanii astia low iq, chiar conduc lumea intr-o anumita masura si cam sunt deasupra tuturor din multe puncte de vedere.
Daca James Cameron a creat acest film, a vrut sa arate ca pana si un film fara poveste poate prinde daca are parte de sponsorizari "serioase" si de un marketing pe masura.
Eu una inca nu-mi gasesc cuvintele dupa ce am vazut filmul asta.. Este facut ca sa-l privesti pur si simplu, nu sa-l povestesti. Cu toate astea, nu l-as mai vedea a doua oara, asta poate pentru ca, mai mult ca sigur sentimentul nu ar mai fi acelasi.

StevieGG08 pe 1 februarie 2010 13:56
Alex_Adrian are dreptate.....Avatar se deosebeste de celelalte filme doar prin efectele sale speciale unice....totusi e extraordinar in felul lui...bv celor care au lucrat la grafica....sa speram insa ca nu va influenta negativ viitoarele filme cu privire la partea actoriceasca si a originalitatii scenariului si a povestii....astea raman principalele puncte forte ale "adevaratelor filme"
adriano.b pe 1 februarie 2010 14:20
mda...ce sa mai zic ma si eu ca daca zic ceva ma trezesc ca apar aia care habar n-au ce-i ala film si scriu numa romane.Avatar este bun in felul lui, ca si multe alte filme, dar nu e filmul Universului si al epocii si al secolului si ce naiba mai scriu unii.E un film bun.Si apoi de Lord Of The Rings, vorba aia, ce sa mai zicem?????Ca e de 100 de ori mai realizat ca Avatar.Ala ce mai e filmul erei??mileniului??? :))Eh...fiecare cu parerea lui, numa sa nu va omorati daca isi da unii cu parerea.salutare
adriano.b pe 1 februarie 2010 14:22
A...si Mel Gibson poate nu a realizat el cine stie ce film acum dar sa fim seriosi..daca nici ala nu mai e actor bun ce sa mai zicem...inseamna ca nu mai exista industria filmului...
Emma pe 1 februarie 2010 14:29
TITANIC si Gone with the Wind raman cel mai bine vandute filme ale tuturor timpurilor. Nimeni nu se gandeste ca astazi biletele la cinema costa de 2 ori mai mult decat costau cand a aparut Titanic, si mai ales ca azi filmul poate fi vazut si 3D (nu e nevoie sa zic ca un bilet la 3D costa mult mai mult). In acest fel e normal ca un film sa adune foarte multi bani, mai multi decat inainte. Insa AVATAR nu e cel mai bine vandut film ever, nici cel mai bun (nu-i contest calitatea. insa nu pot sa spun ca e ok sa-l consideram CEL MAI BUN!).
trups pe 1 februarie 2010 14:30
normal.... si va mai creste. primul loc de 7 saptamani.....nu ma mir daca ar ajunge la 3 mld. pana va iesi din cinematografe.
nustu de ce comparati filmele. avatar a fost facut pentru a fi filmul cu cele mai mari inacasari, nu premii sau altceva. incasari a vrut, incasari a primit.

silviu1985 pe 1 februarie 2010 14:51
am vazut avatar ce pot spune : THE BIGGEST SHIT in the world...
da am laudat filmul inainte de a-l vedea dar acuma mi-am schimbat perspectiva cu 100% ... cea mai mare prcarie care mi-a fost data sa vad....
pacat de bani da-ti la cinema.. si mai ales de ziua pierduta....

johnnyg pe 1 februarie 2010 15:15
Daca nu s-ar repovesti povestile oamenii le-ar UITA! Oameni se nasc in fiecare secunda, si pe ei cine ii va invata lucruri despre viata? Cu siguranta nu voi astia care spuneti ca povestea din Avatar e un cliseu si ca nu face 2 bani, cand de fapt cuprinde atatea lucruri general valabile despre viata. Daca sunt dintre voi, cei care criticati Avatar pt scenariu si clisee, sportivi, hai sa va intreb cum ramane cu discursul motivational tinut de antrenor inainte de meci? Despre curaj si victorie! Sa inteleg ca daca vedeti asa ceva intr-un film e, vezi Doamne, CLISEU (si aici fac analogie cu scena in care Jack isi tine discursul in fata celor cateva sute de Na'vi), dar daca se intampla in viata reala nu e nici o problema. Ce e mai rau la oamenii din ziua de azi e ca nici in dragoste nu mai cred, ca se pare ca daca au parte de asa ceva pe ecran e din nou, CLISEU (fac referire la Titanic aici, si nu numai), dar in viata reala e foarte bine, chiar se roaga dupa pt asa ceva. E trist ce se intampla.
yoxoxo pe 1 februarie 2010 15:16
Avatar e tare bun.Nu ma asteptam sa fie un film asa de bun.Nu am vazut Edge of Darkness deci nu stiu ce sa zic.Nu pot sa le compar.
AnNa'x pe 1 februarie 2010 15:20
filmul este ff reusit... are o idee ff originala... si pentru cei care critica negativ filmu' ganditi-va mai intai k nu degeaba are incasari de 2 miliarde, nu degeaba e apreciat in toata loomea, si nu degeaba e facut de james cameron:P
LaFox pe 1 februarie 2010 15:20
Alex_Adrian hai la telenovele !
????????????????? pe 1 februarie 2010 15:49
gratiela fii buna shi suck my dick
kalamity pe 1 februarie 2010 15:58
filmul a fost bun din punct de vedere al efectelor si al actiunii...dar nu inteleg dc DUMNEZEU a castigat Globul de aur pt cel mai bun film dramatic...o avea el un mesaj de transmis dar au fost sute de filme anul trecut cu un feeling mult mai puternic decat Avatar...filmul e bun peransamblu dar scena in care albastrelu ala in rol principal il bate pe generalul acela in robot e JALNICA...sa fim seriosi...oricum FORTA DARK KNIGHT
Diana pe 1 februarie 2010 16:00
Filmul a avut parte de multa reclama si toata lumea astepta cu "sufletul la gura" sa vada ce va iesi din mana lui James Cameron. Sincer tot ce cred ca este deosebit si diferit la filmul acesta sunt efectele speciale si decorul, in rest povestea este destul de banala. Merita vazut in 3D.
chrisLR pe 1 februarie 2010 16:02
Chaiar toata lumea e data pe spate de filmul asta.. ?? Da, efecte speciale de nota 10, dar nici nu ma asteptam la altceva din partea unui film cu un buget de peste 200 mil dolari... Cam atat e de vizionat in acest film, fiindca in rest.. prea multe bug-uri are acasta noua poveste cu omuleti albastri ai lui Cameron.. iar doua ore si jumatate pentru a viziona o defrisare e putin cam mult... parerea mea
Avatar 3D pe 1 februarie 2010 16:18
Nu va mai da-ti cu parerea aiurea pt ca in felul asta aratati ca nu aveti nimic in cap. Voi care va uita-ti la wresling si ufc si manele, nu pute-ti sa va da-ti cu parerea.
Nu comparati genurile de filme intre ele, Titanic, Stanapul Inelelor, Matrix si Avatar. Sunt multe persoane care prefera sa vada filmul acasa pe computer filmat din cinema in loc sa mearga la un cinema. E diferenta mare. Iti bati joc de tine in primul rand daca vezi un film asa si dupa iti bati joc si de film. E foarte greu de facut un film ca asta (Pandora, este o alta lume in care traim, efecte vizuale, efecte 3D, personaje realizate foarte bine, nu exista un joc pe calc sau pe console sa aiba grafica din filmul avatar (in max 5 ani o sa avem jocuri cu grafica de filme. Sunt efecte in film pt care o secunda de film trebuie sa fie procesata o ora in timp real pt a putea fii redata. Noul standard 3D Bluray o sa aiba la baza filmul Avatar 3D. Gusturile nu se discuta. Nu va place filmul ramane-ti la ce stiti voi sa face-ti mai bine. Nu trebuie sa va placa filmul. Nu e un film pt toti. Un film trebuie sa te uimeasca. Sunt filme care merita sa le vezi de mai multe ori si asta e unul din ele. Mi-e unul mi-a placut si l-am vazut in cinema. Dupa ce incasari a avut ar putea sa scoata si Avatar 2 si 3. Ps: Nu uita-ti ca e greu sa faci din nimic ceva. Mai ales un film. cautati pe internet sa vede-ti ca la un film se folosesc de la 3000 de costume in sus si lucreaza foarte multe persoane ani intregi

crist1 pe 1 februarie 2010 16:58
poate o emisiune cu gigi becali sau mitica dragomir si poate erati impresionati unii dintre voi...daca nici avatar nu v-a pus putin pe ganduri prin mesajul pe care l-a transmis inseamna ca sunteti gratieli si silvi
Tsu'tei pe 1 februarie 2010 17:03
@Avatar 3D, uite-te la Avatar Behind the Scenes extended. Are vreo 22 de minute si e uimitor cum s-a realizat filmul asta. Nu s-au folosit costume, totul e procesat pe computer. Nu e de mirare bugetul urias pe care l-a avut.
suzeta pe 1 februarie 2010 17:22
E VARZA POVESTEA FILMULUI AVATAR. PLUS CA SA BAGAT ATATIA BANI IN EL SI NU ARE MAI FAINE EFECTE SPECIALE DECAT MULTE FILME DE AVENTURA. STAPANUL INELELOR ESTE MULT PESTE AVATAR LA FEL SI PIRATII DIN CARAIBE.
Midnite pe 1 februarie 2010 17:28
domnu alex_adrian, te anunt ca te inseli. Nu stiu cand ai jucat ultima oara un joc pe pc, dar iti spun ca sunt unele jocuri care mai au si altceva in afara de grafica.
klaudya_e pe 1 februarie 2010 17:47
eu ma intreb oare de ce toti cei care considera ca avatar e o capodopera nu stiu sa scrie si mai ales sa-si argumenteze opinia? sa fie oare o coincidenta?
LuluX pe 1 februarie 2010 19:06
Asta nu a fost film..
a fost un mod prin care sa transmita populatiei un mesaj, dar lau conceput intrun mod 3D bazat pe publicitate de miliarde de dolarii
cel care zicea ca e mai frumos sa vada splendoarea pandorei decat sa vada titanic..da are dreptate pe o parte..teoi fi saturat sa vezi de 3,4 ori acelasi film si doresti sa vezi si altceva.
Referitor la lord of the rings e un film in care sau combinat toate stilurile aventura, actiune, umor, drama....care leau placut multora!

Vortex pe 1 februarie 2010 19:24
Uitandu-ma peste comentarii am vazut ceva ce ma uimit ,unii spun ca filmul(Avatar) este de..( "ahem") rahat ,dar ceea ce ma surprins cel mai mult este ca nu vad critici ale comentariilor respective ,critici agresive,cu care ma obisnuisem.Asa ca va felicit pe aia care in sfarsit ati observat ca filmul nu e atat de bun pe cat se spune,si ca e foarte slab ,dupa parerea mea,in comparatie cu :LOTR,Gladiator,Titanic.Mie,personal nu mia placut deloc asa ca l-am criticat de la bun inceput(se poate vedea la primul articol),bine pentru astia care l-au vazut si il critica acum,bravo voua!Filmul Nu merita!Mai bine vad Gladiatorul sau LOTR inca o data ,a nustiu cata oara,filme care chiar merita!!!
Cat despre Avatar=reclama"salvati pamantul" asta-i vrajeala,oricum omenirea nu e destul de civilizata pentru asa ceva si nu o sa inteleaga decat c and e prea tarziu.

KARMINA pe 1 februarie 2010 19:42
5 cuvinte: >>>AVATAR NU E PENTRU OSCAR.(PUNCT)
wonderboy_4ever2000 pe 1 februarie 2010 20:24
dap....ce sa zic...o gramada de 'nebuni', nu am cum sa zic altfel care se cearta pe aici. hmmm....asa a fost si pe vremea cand a aparut , pareri impartite, dar totusi s-a spus ca a fost cel mai bun film al secolului, asa ca...mai tacava fleanca!
dikembe pe 1 februarie 2010 23:02
doamne , catzi idiotzi!!!!!!!!si dintre totzi stralucesc cel mai tare Xander101, gratiela si silviu.fratzilor, impuscatzi_va k facetzi umbra pamantului degeaba!
floRin pe 1 februarie 2010 23:31
avatar e un film foarte tare ...dar nu cel mai tare din istorie! parerea mea. .pe vremea filmului titanic si the lord of the rings , nu erau atatea cinema'uri si mai ales..nu exista 3D!! sa fim seriosi k asta o adus avatar p primul loc la incasarile din istorie.publicitatea .. respect tuturor
NJ pe 2 februarie 2010 01:12
parerile is muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte......AVATAR merita oricum toti banii ! James Cameron scoate filme rar (ultimu era Titanic din '97) , dar si cand o face scoate maximul din toate
peterpanrmx pe 2 februarie 2010 01:15
dragi cocalari si cocalaricioaice...aviz :"THE BIGGEST SHIT in the world"...(ce ti pot spune?...dai note mari filmelor care nici nu au aparut....ridici in slavi filme cu manelute... te mai dai si mare cunoscator in ale filmelor...pe de asupra!!!...te mai si plangi ca ai pierdut banii la cinema ...pe un film...care...cred eu...mintea ta nu e capabila sa l inteleaga...nici daca la i vedea de 10 ori!!!...in fine...eu iti recomand filme gen "Jodhaa Akbar"...dar cu mai mult dans...:D...poate inveti si tu o data pentru totdeauna cum se face dansul ala din buric;) ...ce sa mai zic de "vortex"?...(care e fan Mr.Been si Benny Hill)...ai sa intelegi tu o data si o data...dar cred ca va fi prea tarziu:D..."Xander101"...da tu ,te crezi un baiat asa de destept incat stii sa scrii corect romaneste si sa i faci pe altii prosti???...nu zic ca filmul lui Mel Gibson ,nu o sa fie un film bun...ba chiar unul foarte bun...dar nu cred ca poti compara un s.f...cu un film politist...si sa fii asa de tare in gura...crezand cu desavarsire ca Avatar e o tampenie de film mai slab de 10 ori decat filmul lui Gibson!!!:))))...repet inca o data:"daca nu stiati(si aviz:celor care se dau drept... a fi "atotcunoscatori"...comenteaza ei ...:ca defapt ,numai efecte dar nu transmite nimic si scenariul f slabut in comparatie cu alte filme...ex: Titanic,The Lord of the Rings,Matrix,Star Wars...s.a.m.d....)....AVATAR....este primul din urmatoarele trei care vor fi...si fiind primul e normal sa fie putin cam "light"...nu?...sa fie de inceput...sa ti prezinte planeta(o mica parte din ea),sa te familiarizeze cu personajele si cateva idei acolo pt a crea o poveste cat de cat captivanta ....lasand loc ...urmatoarelo r doua serii ....care...cred eu vor da mult mai multa "nuanta" filmului...si ca efecte... si ca scenariu(continuand povestea )..."asa ca...dragi cocalari si cocalaricioaice...atata stiti...atata scrieti...:);)
NJ pe 2 februarie 2010 01:17
Avatar poate nu e cel mai bun film din istorie... preferintele nu se discuta zic io... oricum Avatar a reusit sa intre in top-ul meu in care The Dark Knight sau The Lord of the Rings conduc lista :D
NJ pe 2 februarie 2010 01:20
PS: RIP HEATH LEDGER!

THE BEST!

TI pe 2 februarie 2010 11:24
Intr-adevar, filmul Avatar este o realizare. Dar la cinematografele noastre, nici macar aceasta realizare nu poate fi savurata din plin. Ochelarii care ti se dau la intrare nu au nici un fel de atestat inscriptionat pe ambalaj. La iesirea de la film ai ochii rosii, dureri de cap si ameteli, ceea ce nu se intampla la cinematografele americane de 3D. Ar trebui sa sesizeze cineva acest lucru la Ministerul Sanatatii, sau la Protectia Consumatorului.
Jacko pe 2 februarie 2010 12:38
Avatar a avut asa mari incasari in special datorita publicitatii imense care i s-a facut. in ziua de azi publicitatea si marketingul inseamna extrem de mult.
aLeXios pe 2 februarie 2010 13:31
După atîtea păreri, mă simt nevoit s-o spun: "Avatar" e un film oameni buni, adică un mijloc prin care se transmite un mesaj pe care fiecare il receptionează subiectiv, deci această împărţire în două tabere, pro şi contra, nu-şi are rostul. Fie că vedeţi sau nu filmul, viaţa de după va fi la fel. Asta dacă nu idolatrizaţi şi nu faceţi precum cei care s-au aruncat în prima groapă abisală (sperînd să zboare - smile). Mă surprinde totuşi limbajul folosit de unii "privitori la filme". Mai puneţi mînuţilii pi cărţi. Hai fuguţa!
cristy_silvoseanu pe 2 februarie 2010 14:42
Este normal ca un film ca ȚAvatarȚ sa adune si critici din partea celor care spun ca film e un desen animat intens cosmetizat de tehnologia avansata ce a stat la baza crearii lui. E normal repet cum este la fel de normal sa stranga si laude! Insa a compara Titanic cu Avatar este inutil si am sa explic si de ce: titanic a avut in spate un eveniment de viata real la urma urmei in jurul caruia James Cameron a tesut o poveste de dragoste ramasa neimplinita. Totul se concentreaza pe scufundarea vaporului si a ceea ce se petrece in jurul lui.
Avatar dispune de un scenariu creata pentru o lume fantastica, de poveste actiunea se centreaza in jurul altor evenimente, personajele sunt si ele fantastice si este altceva! Daca actiunea din Avatar s-ar fi petrecut pe vreun vapor in pericol de scufundare iar Jake si Neytiri isi derulau povestea de dragoste pe vapor pe undeva se merita sa pui cele 2 filme in balanta critica! Insa asa cele 2 filme au in comun doar regizorul. In rest nimic!

Vortex pe 2 februarie 2010 18:05
@peterpanrmx
Ma,ai vreo problema cu Mr.Bean?Bine!O sa trec la subiect.Vad ca te-ai suparat foarte tare pentru ca am zis ca nu mi-a placut filmul,bravo tie!Totusi,nu am zis ca e "THE BIGGEST SHIT IN THE WORLD",i-am dat o nota (8) ,meritata ,zic eu,si nu am dat si in stanga si in dreapta cu filmul spunand ca e de "rahat",nu mi-a placut dar nu i-am dat note "aiurea"(pentru ca nu pot sa-i dau note cum merita filmele "capodopere de prostie",e totusi o diferenta intre ele).Totusi trebe sa accepti ca nu poti impune ceea ce crezi tu despre film,si stiu ca te deranjeaza ca am zis ca nu mi-a placut filmul si ca am zis ca e slab in comparatie cu ...etc (stii cu cine).Eu am criticat de la inceput filmul dar ce e mai imoprtant i-am criticat pe cei care il laudau(intr-un numar foarte mare ,practic,eram sigurul,din cate stiu eu,care am postat comentariiul -vezi articolul cu prima vizionare Avatar),gen "suzeta"sau alti "useri" care l-au ridicat in slavi pentru ca toti ceilalti faceau la fel,si de frica "criticilor ca tine"(defapt de firca gurii lor) l-au ridicat in slavi,ca acum sa-l faca de tot rahatu,si e foarte multa lume care nu isi spun parera reala in legatura cu filmul,spun altceva doar doar or smulge o vorba buna de la"adevaratii critici de film"(asa ca tine).
P.S In legatura cu "vorbitu' limbii romane corect.Lasa frate ca si tu ai greseli de exprimare,gramaticale s.a(si lasa nu imi mai spune ca stiu ca si eu am)

peterpanrmx pe 3 februarie 2010 00:39
:)
Fumed pe 3 februarie 2010 10:26
Avatar, o realizare de exceptie , un scenariu genial. Felicitari realizatorilor. Un film de 5 stele! Sa-l vizionati pe 3 D, e magnific!
anonim pe 4 februarie 2010 18:52
vai de mine oameni buni voi va bateti joc de mine. ia ascultati toti astia care criticati Avataru: dak va credeti asa mari critici no sa va vad pe voi facand un film cu incasari peste 2 MILIARDE in cat ... o luna, doua. faceti voi o poveste "mai originala" si cu efecte speciale la fel de bune si atunci sa mai vorbim. pana atunci ia tacetiva fleanca!!! am incercat sa citesc tate parerile si sa mor io de nu mia venit sa "boresc" cand am vazut ce tampenii scoateti din gura despre filmul acesta. da nu critic stapanul Inelelor sau altele pt k au fost si ele filme adevarate dar nu putem sa stam tot cu ele pe limba cand criticam ca peste 100 de ani cn naiba isi mai aminteste de ele, toti isi vor aminti si filmele noi. toata lumea se cfrede critic in kziua de azi dar nimeni nu incearca sa isi demonstreze teoria ca sa zic asa. en fine hai k mam plictisit k de o luam asa pana maine numa tot scrii:D:))
Radu1711 pe 2 mai 2010 09:32
bune ambele filme

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells