Matthew McConaughey în pielea personajului Two-Face? Iată cum ar arăta!

de Andreea Biță în 10 Iul 2020
The Batman va ajunge în cinematografele de la noi pe 1 octombrie 2021

Se anunță o mulțime de lucruri interesante de la care fanii DC se pot aștepta după ce The Batman va intra în cinematografe, în toamna anului viitor. Cu Robert Pattinson în rolul principal, intriga se va baza pe sosirea în Gotham City a lui Red Hood, care se dă drept Batman pentru a-l face pe acesta să pară un inamic al oraşului.

În timp ce o mare parte din distribuția filmului a fost anunțată, inclusiv cine sunt villainii, există zvonuri conform cărora producția ar urma să lanseze antagoniști pentru potențiale sequel-uri. Unul dintre aceștia ar putea fi chiar Two-Face, iar un fan și l-a imaginat pe Matthew McConaughey în rol.

Nu sunt alte confirmări printre villainii din The Batman în afară de Catwoman (Zoë Kravitz), Penguin (Colin Farrell), The Riddler (Paul Dano) și Carmine Faclone (John Turturro), dar există o mulțime de fani DC care și-ar dori să îl urmărească în acțiune pe Harvey Dent/Two-Face. Un user de pe Instagram, cu numele awedope.arts, a mers puțin mai departe cu dorința sa și le-a arătat tuturor cum ar arăta Matthew McConaughey în rol. Rezultatul îl puteți vedea în galeria foto.

 

Two-Face a avut până acum câteva apariții pe marile ecrane. În Batman Forever (1995) a fost interpretat de actorul Tommy Lee Jones și în filmul The Dark Knight (2008) rolul său a fost jucat de Aaron Eckhart. Având în vedere numărul de filme cu Batman lansate până acum pe marile ecrane și cât de puțin a apărut Two-Face, nu este de mirare că fanii săi își doresc ca acesta să primească o șansă în noul film regizat de Matt Reeves.

The Batman va ajunge în cinematografele din România pe 1 octombrie 2021.

Copyright foto: thefederalist.com

Exploreaza subiecte similare:

The Batman, Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro, Matthew McConaughey, Aaron Eckhart, Batman Forever, Tommy Lee Jones, batman, Matt Reeves

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells