Marvel a dominat The People's Choice Awards, cu Avengers: Infinity War şi Black Panther

de Cristina Grigore în 12 Nov 2018
Cel mai bun serial TV a fost considerat Shadowhunters: The Mortal Instruments

Ediţia cu numărul 44 a The People's Choice Awards desfăşurată duminică a adus în faţa publicului cei mai îndrăgiţi reprezentanţi ai culturii populare din 2018. Anul acesta ceremonia s-a mutat de pe postul CBS pe E!, iar prezentarea câştigătorilor a fost mutată din luna ianuarie în luna noiembrie, pentru a se evita astfel sezonul aglomerat al premiilor din primul semestru al anului. 

Filmul cu cele mai multe nominalizări, Avengers: Infinity War, a dominat seara, alături de un alt titlu Marvel ce a strâns anul acesta foarte mulţi oameni în sălile de cinema: Black Panther. Infinity War a fost numit „cel mai bun film al anului”, dar şi „cel mai bun film de acţiune”.

Scarlett Johansson a fost aleasă starul feminin al lui 2018, iar Chadwick Boseman a fost numit starul masculin al lui 2018. Tiltul de „star de acţiune al lui 2018” i-a revenit actriţei Danai Gurira, interpreta luptătoarei Okoye din Black Panther.

The Spy Who Dumped Me a fost aleasă „comedia anului”. Cel mai bun serial TV a fost Shadowhunters: The Mortal Instruments, protagoniştii acestuia, Harry Shum Jr. şi Katherine McNamara fiind aleşi cele mai bune staruri TV (masculin-feminin) ale lui 2018. Wynonna Earp a fost ales cel mai bun serial SF/fantasy.

Reality-show-ul cel mai îndrăgit de public a fost Keeping Up with the Kardashians, iar cel mai bun talk show de noapte The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Kevin Hart a avut, în opinia publicului, cel mai bun moment de comedie al lui 2018, iar cea mai bună înfruntare televizată a talentelor a fost The Voice.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Black Panther, Scarlett Johansson, Chadwick Boseman, Danai Gurira, The Spy Who Dumped Me, Shadowhunters, Harry Shum Jr., Katherine McNamara, Wynonna Earp, Keeping Up with the Kardashians, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Kevin Hart

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells