Mark Strong, drept antagonistul Thaddeus Sivana, în noile imagini din Shazam!

de Cristina Grigore în 4 Sep 2018
Pelicula DC se va lansa la noi pe 5 aprilie 2019

Revista Empire a publicat imagini noi din Shazam!, o producţie DC al cărei trailer, prezentat în luna iulie în cadrul San Diego Comic Con, a entuziasmat fanii adaptărilor cu supereroi prin potenţialul său comic. De această dată, alături de supereroul jucat de Zachary Levi, îl vedem transformat în antagonist pe Mark Strong – el va fi Dr. Thaddeus Sivana, un geniu malefic cu puteri magice.

În benzile desenate, tânărul Billy Batson (Asher Angel) suferă o transformare spectaculoasă de fiecare dată când rosteşte cuvântul „Shazam". Devine dintr-un băiat plăpând un supererou aproape invincibil (îi poate ţine piept cu brio şi lui Superman), însă noile superputeri sunt pentru Billy un prilej de a se distra şi a-şi uşura viaţa de şcolar (alături de el stă bunul său prieten, Freddy Freeman, un fan al poveştilor cu supereroi). Ameninţarea adusă de Thaddeus Sivana îl forţează pe băiat să înveţe să-şi stăpânească uimitoarele abilităţi. Personajul adult este interpretat de Zachary Levi.

Filmul, regizat de David F. Sandberg, se va lansa la noi pe 5 aprilie 2019.

 

Exploreaza subiecte similare:

Shazam!, Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 4 septembrie 2018 15:16
Dupa atatea speculatii si vizionarea trailer-ului acestei viitoare aparitii, dar tinand cont si de numele protagonistilor implicati, inclin sa cred intr-o realizare foarte buna.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells