Marc Webb explică cum a „dispărut” Andrew Garfield şi a apărut Peter Parker

de Cristina Grigore în 3 Iul 2012
Marc Webb explică cum a „dispărut” Andrew Garfield şi a apărut Peter Parker

The Amazing Spider-Man intră de azi în cinematografele din Statele Unite şi Marea Britanie, iar discuţiile despre noua peliculă dedicată supereroului încep să apară online. Din 13 iulie vom afla şi noi cât de bine l-a înlocuit Andrew Garfield pe Tobey Maguire în rolul lui Peter Parker şi cât de incitante sunt întâmplările ce au precedat aventurile Omului Păianjen.

Într-un interviu acordat Collider.com, regizorul filmului, Marc Webb, a vorbit despre contopirea perfectă a lui Garfield cu personajul său, insistând asupra faptului că actorul a „dispărut” complet în hainele lui Peter.

„Peter Parker este atât de uşor de descris. Este ca noi. Şi asta este cel mai important lucru când vine vorba de acest personaj. Andrew reuşeşte să acopere în cele mai profunde aspecte personalitatea acestuia, în mod evident un om obişnuit, ca noi toţi, încât dispare cu totul ca şi când s-ar fi autohipnotizat”, a spus regizorul.

„Am trecut bineînţeles printr-un proces anticipativ, în care am discutat mult despre plecarea părinţilor şi impactul acestui fapt asupra lui Peter; ce înseamnă pentru el să fie un outsider, ba chiar să se autoizoleze şi cum trebuie tratat acest lucru în contextul filmului faţă de benzile desenate. Însă, odată ce am început să filmăm, actorul a dispărut şi şi-a găsit acel loc special în care s-a identificat cu personajul”, a continuat el.

„Sigur că au existat sfaturi şi discuţii despre cum să decurgă acest proces, însă când eşti pe platou, în faţa camerelor trebuie să te descurci, să găseşti partea de adevăr şi realitate a momentului, iar acest lucru este ceva extrem de complicat pentru un actor, dar care i-a permis lui Andrew să atingă nivelul interpretării pe care l-am văzut”, a mai explicat Webb.  

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexcoj93 pe 3 iulie 2012 18:50
acum sa vedem cad de bun o sa fie filmul
fyna94 pe 6 iulie 2012 17:57
7.8 imdb aaaaaaaaaaaaa e ceva!!!
alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2012 14:10
interesanta transformarea .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells