Maraton Roma, sambata la HBO - primele 7 episoade

7 Apr 2006
Maraton Roma, sambata la HBO - primele 7 episoade
Sambata, 8 aprilie 2006, de la ora 20.00, HBO va pregateste un maraton special: primele 7 episoade ale serialului original ROMA.
ROMA este unul dintre cele mai costisitoare seriale ale tuturor timpurilor; bugetul sau s-a ridicat la suma de 100 milioane $, iar filmarile au fost realizate la studiourile Cinecitta, din senzationala ROMA.
Serialul vorbeste despre fascinanta, pasionala, dar si extrem de cruda lume romana antica si se adreseaza atat telespectatorilor pasionati de film, cat si celor interesati de istoria, politica si viata de zi cu zi apartinand acelor vremuri indepartate.
Abonatii HBO vor putea urmari din martie povestea a doi soldati romani (Lucius Vorenus si Titus Pullo) pe parcursul celor 12 episoade care alcatuiesc primul sezon al acestui serial original. Vor fi martorii vietii lor de zi cu zi, prezentata intr-o maniera unica, dintr-o perspectiva care nu a mai fost abordata pana acum.
Sute de oameni, pe langa actori, au contribuit la realizarea acestui serial original, care si-a dorit sa pastreze acea realitate atat prin poveste in sine, cat si prin efectele vizuale. De aceea, s-a decis ca este necesara colaborarea cu consultantul istoric Jonathan Stamp, care a lucrat inainte la departamentul de arheologie al BBC. Pe tot parcursul filmarilor, intreaga echipa s-a asigurat ca serialul contine scene autentice din punct de vedere istoric.
Decorurile pentru serialul ROMA au fost create de o echipa internationala formata din 350 de specialisti. Misiunea lor a inceput in luna noiembrie a anului 2003, la Studiourile Cinecitt

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells