Logodnicul lui Jennifer Aniston este Doctor Strange?

de Cristina Grigore în 18 Apr 2013
Eroul Marvel îndelung aşteptat de fani pe marile ecrane pare că şi-a găsit interpretul în persoana lui Justin Theroux

Studiourile Marvel au dat startul pregătirilor pentru un film Doctor Strange şi au ales deja un actor pentru a interpreta rolul principal. Conform celor aflate de Chud.com, acesta ar fi nimeni altul decât logodnicul lui Jennifer Aniston, actorul american de 41 de ani Justin Theroux.

Nu se ştie momentan dacă şi alţi actori au fost luaţi în considerare pentru acest rol, însă site-urile de profil menţionează că Theroux a început deja să lucreze pe scenariu. Theroux a putut fi văzut în producţii recente precum Wanderlust şi Your Highness, dar şi în American Psycho. A lucrat de asemenea, la scenariile lui Tropic Thunder, Iron Man 3 şi Rock of Ages.

Personajul Doctor Strange a fost creat în 1963 de Stan Lee şi Steve Ditko, şi şi-a început aventurile drept un chirurg orgolios din New York, văduvit de posibilitatea de a-şi mai practica meseria după un accident de maşină. După ce rătăceşte o vreme fără a şti ce drum să aleagă, îşi găseşte chemarea ca vindecător în Himalaya, unde se şcoleşte în tehnici oculte pentru a sta astfel împotriva vrăjitorilor malefici şi a altor răufăcători cu puteri paranormale.

Alţi actori despre care s-a zvonit anterior că ar putea prelua rolul lui Dr. Strange au fost Viggo Mortensen, Adrien Brody şi Patrick Dempsey. Doctor Strange a fost anunţat ca făcând parte din faza a treia a lansărilor Marvel.

Exploreaza subiecte similare:

Doctor Strange, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Wanderlust, Your Highness, American Psycho, Tropic Thunder, Iron Man 3, rock of ages, Viggo Mortensen, Adrien Brody, Patrick Dempsey

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 18 aprilie 2013 09:15
un film doctor strange ar fi grozav........este unul din cei mai interesanti eroi din lumea marvel......
Costirik pe 18 aprilie 2013 15:32
incredibil....
xerses pe 18 aprilie 2013 10:34
Bun...Imi place...
legolas05 pe 18 aprilie 2013 13:34
Viggo Mortensen este cel mai potrivit pt rol
miaa pe 19 aprilie 2013 17:21
de acord
alex_il_fenomeno pe 26 mai 2013 14:10
Interesant, cel putin la prima vedere. Succes cred ca va avea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells