Wanderlust

(2012)

Cu lumea-n cap

Poster Wanderlust Postere Wanderlust

Sinopsis Wanderlust

Mai mult
Wanderlust

Paul Rudd (Role Models, I Love You, Man) și Jennifer Aniston (Horrible Bosses, The Break-Up) sînt protagoniștii comediei CU LUMEA-N CAP, regizată de David Wain (Role Models), al cărei producător este Judd Apatow (Knocked Up), despre un cuplu care părăsește stresul metropolei pentru a se alătura unei comunități hippy, unde singura regulă este aceea de a fi tu însuți.

George (Rudd) și Linda (Aniston) formează un cuplu extrem de stresat din Manhattan, cei doi ducînd un stil de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Apatow Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Site oficial

Wanderlust

Taguri

Box office Wanderlust

Weekend premieră (05.03.2012)
  • Loc 2
  • Spectatori 13.114
  • Încasări (RON) 260.940,65
Total
  • Spectatori 38.930
  • Încasări (RON) 689.719,85
  • Încasări (USD) 208.116,07

Părerea criticului

StefanDo pe 02 Martie 2012 12:01
Jennifer Aniston şi Paul Rudd sunt câteva dintre cele mai cunoscute nume din lumea comediei de azi şi puţini sunt creatorii mai populari decât Judd Apatow în acelaşi gen. Pe hârtie Wanderlust/Cu lumea-n cap are mare potenţial, dar, o dată cu derularea genericului de final (punctat de momente amuzante din timpul filmărilor) sunt şanse să-ţi spui că eşti dezamăgit: nimic din aventurile protagoniştilor nu-ţi va rămâne în memorie.

Dacă ţii morţiş să vezi o comedie pe marele ecran, Wanderlust ar putea fi, cu toate acestea, o soluţie bună, căci timp de aproape două ore măcar nu te vei plictisi. Scenariul este plin de momente imprevizibile şi măcar vei chicoti de câteva ori, dacă nu vrei râde în hohote.

Jennifer Aniston şi Paul Rudd sunt George şi Linda, un cuplu din Manhattan care trebuie să ia decizii importante după ce… citeşte

6 11

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Anna23 pe 05 Martie 2012 01:08
Da, o comedie asa si asa. De vazut cand nu ai ce face :D
35 19
true11 pe 09 Martie 2012 00:10
o prostie de film.mi-am luat teapa cu el. nu merita vazut
26 14
xkos pe 10 Martie 2012 22:41
Am fost sa-l vad la cinema special, imi pare rau ca am dat banii pe prostia asta de film. Ideea in sine din trailer mi se paruse foarte captivanta si interesanta insa totul se reduce la o jungla de nebuni unde unu isi falfaie scula pe ditamai ecranul. Nu mai zic ca in sala erau si minori si savurau din plin jucaria grasanului din film. Ptr mine a fost un film dezgustator, mult prea multe cuvinte si fraze dezgustatoare fata de cum era prezentat filmul in trailer. Merita doar daca esti cu gasca insa cu familia sau cu prietena in nici un caz.
20 8
intis pe 13 iunie 2012 14:42
Ai mare dreptate. Filmul este DEZGUSTATOR. Nu stiu ce a fost in capul lor...
psihologu pe 16 Mai 2012 10:04
Wanderlust: un film pierdut prin America
Wanderlust se dovedeste o comedie plata chiar si atunci cand inghesuie pe ecran corpuri dezbracate si cuvinte porcoase.

Sigur ca nu pleci la drumul vizionarii lui Wanderlust cu cine stie ce pretentii. Chiar si asa premiza se dovedeste suparator de simplista, situatiile din ce in ce mai trase de par – la un moment dat am sperat la o rasturnare de final tip Anger Management, dar n-a fost sa fie, iar personajele, aproape in unanimitate, sunt ridicole. Nu m-ar mira ca niste hippioti sa-i dea in judecata pe producatorii filmului pentru defaimare.

Jennifer Aniston nu iese din nota obisnuita, iar Rudd incearca cat mai multe pe cont propriu ca interpretare. Intr-un rol secundar il veti revedea si pe Alan Alda - un hipiot batran, senil si in carucior, dar sigur pe filozofia sa de viata “money buys nothing”. Pana la final esti scos din apatie cu ajutorul unor… citeşte

16 2
improv3 pe 10 Iunie 2012 08:23
.....
O mare tampenie de film, am ajuns pe la jumatea filmului si nu-i gaseam subiectul...rostul...spre final a avut un rost grozav, m-a ajutat sa adorm.
14 3
nephrite05 pe 16 Martie 2012 00:54
Pentru un film de 2 lei am dat 5 lei. Chiar imi pare rau de aia 5 lei, mai bine ii cheltuiam pe altceva.
14 9
fionaandshrek pe 17 Martie 2012 15:22
Nu mi-a placut deloc filmul , cu atat mai mult ca la casa nu mi s-a spus ca este interzis copiilor sub 15 ani si am mers cu fiica mea. Trecand peste plimbarea in toata spendoarea a respectivului actor care era de prost gust , filmul nu a avut actiune si nici o idee. Nu am stat pana la final pentru ca deja ma plictisisem foarte tare , singurul lucru interesant fiind sala care era cea mai mare din conematograf.
Dupa parerea mea filmul e de 2 lei ( nici macar 2 ) , in concluzie nu recomand.
P.S. nu mergeti cu copii sub 16-17 ani

13 5
intis pe 12 iunie 2012 17:42
Multumim ca ne-ai atras atentia sa nu mergem cu copiii! Este o scapare de neiertat!
AndreiStefan pe 04 Martie 2012 00:06
Lasand "snobismul" tipic cinefililor deoparte...
...filmul are infinit mai multe momente haioase decat orice alt film comedie pura vazut recent. Si prin comedie pura ma refer la "poantele si glumitele" care desi poate se repeta excesiv de-a lungul anilor in box office, si-au pastrat savoarea de-a lungul acestui film.

Un film care a meritat toti banii(din punctul meu de vedere) desi l-am vazut ca avanpremiera si in care toata sala a fost de-a dreptul "cu gura pana la urechi".

De la cele mai tampite si penibile momente la care te poti gandi in cadrul unui cuplu si persoanele cu care interactioneaza, pana la cele mai porcoase si josnice expresii...

Deja consacrata J.Aniston in comedii spumoase/dragute, s-a rezumat la nivelul performantelor anterioare...insa Paul Rudd cu siguranta s-a intrecut pe sine:))

In concluzie, daca esti genul care nu se lasa usor dezgustat si care poate intelege… citeşte

11 19
Manusa pe 11 Iunie 2012 22:08
Filmul poate fi descris printr-un cuvant: prost sau dezamagitor. Chiar nu ma asteptam sa fie atat de slab, mai ales ca in rolurile principale joaca doi actori foarte buni. Toate fazele comice le vedem in triailer......In fine, dupa mine, filmul nu merita vazut, pierdere de vreme.
10 1
wildinthecountry pe 09 Martie 2012 17:29
x
Se putea si mai bine
Au fost cateva momente haioase insa per total filmul nu m-a convins...

9 3
intis pe 13 Iunie 2012 14:46
Descrierea filmului pe scurt: Exagerat de multa nuditate gretoasa, limbaj vulgar cum nu am mai vazut de mult, scenariu motiv pentru pornografie, interpretari actoricesti mediocre!
7 5
latearazvan pe 04 Noiembrie 2011 12:32
cat de tare ......!!!!!!
Abea astept sa l vad ,pare super super super interesant & funnnnny .....
7 11
raznaxd pe 13 Martie 2012 18:32
Parerile difera, normal, depinde de gusturi. Daca iti plac genul asta de comedii atunci filmul e ok. L-am vazut si eu la cinematograf si sincer mi-a placut.
6 4
GeorgeFriends pe 20 Februarie 2012 23:42
Friends
Deci in final, Rachel ramane cu Mike si Pheobe cu Ross??...:-)
6 6
mihaelatb pe 24 Iunie 2012 21:03
se pare ca impactul pe care l-a avut filmul For Richer or Poorer cu Tim Allen, Kirstie Alley, a fost destul de mare, caci altfel nu se explica numarul de mare a variatiunilor pe aceeasi tema din ultimii 2 ani. In 2010 Did You Hear About the Morgans?, iar acum Wanderlust.
Ultimul, adaptat la cerintele vremii, adica ceva nuditate si multe cuvinte legate de sex. Filmul se vrea si o parodiere a diverselor religii: scientologia -vezi mancatul placentei- a nu se uita ca actrita Kirstie Alley este membra a acestei religii, budismul- omoratul mustelor-etc.
Din toata distributia-iar m-a dezamagit Aniston- singurul care si-a luat munca in serios, a fost Alan Alda. Vegetarianul care fuge duminica la fast food sa manance carne.

5 1
Ace-K-Man pe 3 noiembrie 2017 21:35
Sa nici nu indraznesti sa compari acest gunoi de film, de prost gust, aberant cu un film cum ar fi For Richer or Poorer (1997) care desi n-are pretentii de Oscar sau capodopera, este un film foarte placut la vizionare si de bun simt.

Spune-ţi părerea despre Wanderlust

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Wanderlust
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells