Little Fockers în faţa lui True Grit la box-office

de Cristina Grigore în 27 Dec 2010
Little Fockers în faţa lui True Grit la box-office

Deşi lansat la şase ani distanţă de Meet the Fockers, Little Fockers a prins suficient la public cât să încaseze în acest week-end 34 de milioane de dolari, conform datelor estimative ale Box Office Mojo, ducând încasările sale totale, în cele cinci zile de la lansarea sa de miercuri, la 48,3 milioane.

Pe locul doi, True Grit aduce fraţilor Coen cel mai valoros debut din carierele lor, cu 25 de milioane de dolari adunate în week-end de la o audienţă preponderent masculină. În total, în cele cinci zile de la lansare, remake-ul după filmul ce i-a adus în 1970 un Oscar  lui John Wayne, a strâns 36,8 milioane de dolari.

Al treilea debut al acestei săptămâni, Gulliver’s Travels, nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor celor de la 20th Century Fox, care au cheltuit peste 100 de milioane cu producţia acestui film 3D. Jack Black şi ale sale călătorii s-au clasat pe locul 7 în box-office-ul acestei săptămâni, cu încasări liliputane de 7,2 milioane.

TRON: Legacy, liderul săptămânii trecute, ajunge pe locul trei, şi adună încă 20 de milioane de la spectatorii americani. Încasările sale totale însumează 88,2 milioane, mai având însă până să acopere bugetul de 170 de milioane de dolari.

Locul patru este ocupat de The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, care a rezistat destul de bine în cele trei săptămâni de la lansare şi mai strânge 10,8 milioane. Yogi Bear trece pe poziţia a cincea, cu 8,8 milioane de dolari încasate în acest week-end, în timp ce pe şase avem The Fighter, cu 8,5 milioane.

Ultimele trei locuri revin lui Black Swan, cu 6,6 milioane, Tangled, 6,5 milioane şi The Tourist, cu 5,7 milioane de dolari. Filmul cu Jolie şi Depp nu a avut prea mare succes pe teritoriul american, bazându-se mai mult pe încasările globale, ce ajung acum la 63 de milioane de dolari, pentru a-şi depăşi bugetul de aproximativ 100 de milioane.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
victor_neo75 pe 27 decembrie 2010 10:59
Era de asteptat ca Little Fockers sa fie pe primul loc (dar nu si povestea sa fie asa de lipsita de umor), iar True Grit este destul de surprinzator ca este pe locul 2 (se tot vbeste de nominalizari la Oscar, dar nu si de castigarea vreunui premiu).

TRON Legacy e ca un videoclip prea lung, numai efecte futuriste si muzica electro realizata de Daft Punk, iar pe Jeff Bridges il stiam altfel in anii 80 si nu asa livid cum il intineresc efectele speciale. Dupa atata publicitate (pe parcursul intregului an) e normal sa aduca in continuare spectatori la cinema !

Gulliver's Travels trebuia sa mentionati ca a incasat "liliputan" 7,2 mil $ in doar 2 zile (pe 25 si 26 dec), probabil daca se lansa de vineri ajungea pe locul 4 sau 5 in top.

legolas05 pe 27 decembrie 2010 12:34
eram sigur ca Little Fockers va fi pe primul loc
Krakatau pe 27 decembrie 2010 15:13
Era de asteptat. Vreau sa ma uit la Little Fockers, chiar daca, aparent, e mai slab decat celelalte filme ale seriei. Ma bucur pentru fratii Coen, True Grit e un film pe care chiar vreau sa-l vad. DIn filmele mentionate ma atrag si Black Swan si, poate, Tangled si The Fighter...si cam atat.
Radu1711 pe 27 decembrie 2010 16:44
am vazut prima parte si m-am distrat foarte tare sper sa depaseasca asteptarile mele partea a 2-a
Krakatau pe 27 decembrie 2010 21:24
A 2a parte la ce? Daca-i vorba despre Fockeri, e la a 3a.
mirko pe 28 decembrie 2010 11:37
Sincer nu ma asteptam ca Little Fockers sa aiba un asemenea succes de box-office, insa cadeodata te poti insela. Oricum primele doua parti mi-au placut f mult si abia astept sa-l vad si pe acesta!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells