Lily James se îmbracă în costum de salvamar pentru rolul Pamelei Anderson

de Marina Florea în 17 Mai 2021
Uimește în celebrul costum de baie roşu din Baywatch

Lily James se îmbracă în costum de salvamar pentru rolul Pamelei Anderson în ultimele poze de pe platourile de filmare de la mini-seria Pam & Tommy.

La o săptămână după ce şi-a afişat noul look, aproape identic cu acela al Pamelei Anderson în noua producţie Hului Pam & Tommy, Lily James uimeşte din nou pe măsură ce noi imagini de pe platourile de filmare au apărut cu actriţa în celebrul costum de baie roşu din Baywatch, pe care actriţa îl purta în serialul din anii 90.

Anderson a jucat în Baywatch timp de cinci sezoane în rolul lui CJ Parker, una dintre femeile salvamar care patrula plajele din Los Angeles. Este un rol în care actriţa s-a impus îmbrăcată în costum de baie, devenind celebră în peisajul TV al anilor 90.

Pam & Tommy urmăreşte viaţa Pamelei Anderson şi a soţului ei Tommy Lee, jucat de către Sebastian Stan (The Falcon and the Winter Soldier). Se pare că fanii vor avea parte de o reconstituire a serialului Baywatch. Pam & Tommy urmăreşte povestea relaţiei lor încă de la povestea de dragoste care a început fulminant şi care a culminat cu căsătoria lor după numai 96 ore în 1995.

Pam & Tommy are o distribuţie din care mai fac parte Seth Rogen (în rolul celui care fură caseta celor doi), Taylor Schilling, Nick Offerman, Spenser Granese, Mozhan Marnò, Andrew Dice Clay şi Pepi Sonuga.

Exploreaza subiecte similare:

Lily James, Pam & Tommy, Baywatch, Sebastian Stan, The Falcon and the Winter Soldier, Seth Rogen, Taylor Schilling, Nick Offerman, Spenser Granese, Mozhan Marnò, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
makomomo pe 17 mai 2021 23:27
LYli James n-are nicio treaba cu Pamela A. este o asemanare fortata...si nu prea are boobs ca Pam, sa intelg ca vor fi trucaje si efecte in film...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells