Kristen Stewart, în adaptarea manga Akira?

de Cristina Grigore în 16 Nov 2011
Kristen Stewart, în adaptarea manga Akira?

Odată cu lansarea trailer-ului lui Snow White and the Huntsman şi premiera americană a lui Twilight – Breaking Dawn: Part 1, Kristen Stewart a fost una din răsfăţatele presei, apărând în numeroase ştiri şi imagini. Potrivit Twitch, la acestea se adaugă acum şi cea legată de rolul primit de actriţă în adaptarea de limbă engleză a seriei manga Akira.

Deşi nu a răspuns încă ofertei – este posibil ca actriţa să fie doar una din numele preferate pentru acest rol – Stewart este interesată de această partitura centrală feminină, ce ar putea-o transforma în Kei, membră a unui grup terorist de care se îndrăgosteşte unul dintre protagonişti.

Acţiunea este plasată de această dată în New York (în loc de Tokyo) şi are în centru un grup de motociclişti al căror lider (Kaneda - rol ce i-ar putea reveni lui Garett Hedlund) se lasează într-o misiune de salvare a prietenului său cu puteri telekinetice (Tetsuo) de experimentele la care îl supun conducătorii oraşului.

Printre actorii care au primit oferta de se alătura acestei producţii se numără şi Gary Oldman şi Helena Bonham Carter, vizaţi pentru două rouluri-cheie, cel al Colonelului şi al lui Lady Miyako, preoteasa de cel mai înalt rang al unui templu din oraş.

Zvonuri recente au plasat-o şi pe Keira Knightley drept favorită pentru rolul lui Kei, însă distribuţia lui Akira nu este încă definitivată, actorii menţionaţi aşteptând încă confirmarea oficială.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 16 noiembrie 2011 11:30
Una la mana, nu ii sta bine deloc bruneta, huh urata?
Doi la mana, cred ca Keira Knightley ar face o treaba mai buna, plus ca sunt fanul ei avorton numarul 1:D. cine nu intelege intelesul cuv. il rog sa nu se ia de mine.

Beatryce pe 16 noiembrie 2011 11:55
sper sa o fie Keira cea aleasa..de dragul filmului;))
joana_18 pe 16 noiembrie 2011 12:31
imi place si de Kristen ca si actrita, dar nu i se potrivesc roluri de genul acesta , dar Keira cu siguranta ar fac o treaba buna avand in vederea ca a mai jucat astfel de roluri si chiar a facut o treaba buna
alex_il_fenomeno pe 16 noiembrie 2011 15:36
poate ca aceasta ar lasa o impresie buna , de ce nu ?
b0b0cin3filul pe 16 noiembrie 2011 15:39
Poate e vorba de Asa Akira...
MissBlossom01 pe 18 noiembrie 2011 22:20
KEIRA!~
Bart_Simpson pe 17 martie 2012 16:21
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells