Keira Knightley, topless pe coperta unei reviste. „Nu este nimeni interesat de sânii mei”, declară actriţa

de Cristina Grigore în 15 Nov 2012
Keira Knightley, topless pe coperta unei reviste. „Nu este nimeni interesat de sânii mei”, declară actriţa

Este una dintre actriţele pe val ale momentului, iar popularitatea şi atractivitatea sa o aduc adesea pe prima pagină a revistelor glossy. Ediţia de decembrie a revistei Allure însă vine cu imagini extrem de apetisante ale lui Keira Knightley. Ea pozează topless şi spune că nu este deloc sfioasă când vine vorba de ședințe foto la care trebuie să renunţe la sutien. Asta pentru că, explică vedeta, sânii ei sunt atât de mici încât nu atrag atenţia nimănui.

„Când este vorba de scenele de sex din filme sunt foarte riguroasă în privinţa părţilor corpului care sunt expuse privirii”, a ţinut să menţioneze actriţa. „Nu sunt de acord cu expunerea de la şolduri în jos. Nu mă deranjează să-mi arăt sânii pentru că sunt foarte mici  - nu este nimeni prea interesat de ei”, a mai spus Knightley, care a mai spus că în posterele filmelor este înfăţişată adesea cu bustul mărit. Deşi în general lucrul acesta nu o deranjează, a avut totuşi de obiectat în cazul celui pentru King Arthur, unde i s-a părut că modificările grafice nu au avantajat-o.

„Sânii meu sunt mereu măriţi în postere. M-am supărat în cazul posterului pentru King Arthur pentru că mi-au conturat nişte sâni ciudaţi, alungiţi. M-am gândit, dacă tot fac nişte sâni falşi, măcar să-i facă mai frumoşi”.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 15 noiembrie 2012 09:24
"nu este nimeni prea interesat de ei" asta crede ea:))
Bayard pe 15 noiembrie 2012 09:50
Un articol cu colectia de postere in care i-au modificat aspectul ar fi foarte interesant. Stiam ca se face, dar chiar asa, la toate cum spune Keira?
darayawaus pe 15 noiembrie 2012 10:19
Daca-i chiar asa nasol, as putea eu deveni interesat de "neinteresantii" ei sani, desi nu ma atrage persoana. Dar e bine sa-ti ajuti aproapele (departele, in acest caz), ca sa poti ajunge in rai. Sau, si mai bine, ar putea apela la fanii ei masculi (printre care nu ma numar), care trebuie sa fie destul de multi.
Beatryce pe 15 noiembrie 2012 21:18
:))))
Nimicdinceparafi pe 16 noiembrie 2012 00:21
Idei fixe de femeie:daca nu-i atarna sanii pana la buric automat sunt neatragatori,daca i-a aparut un amarat de rid in coltul buzei gata are fata zbarcita de batrana de 80 de ani,daca nu i se vad coastele gata e grasa.Femeile...
alex_il_fenomeno pe 20 decembrie 2012 15:09
sa mai pozeze in continuare, e fotogenica :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells