John Lasseter co-regizează Cars 2

de Ştefan Dobroiu în 24 Iun 2010
John Lasseter co-regizează Cars 2

Unul dintre creatorii de primă mărime de la Pixar, John Lasseter, va apărea cu funcţia de co-regizor pe afişul noului Cars 2, continuarea filmului regizat de el în 2006. Iniţial, filmul trebuia să fie regizat de debutantul Brad Lewis şi lansat în iunie 2011, dar acum Disney/Pixar anunţă că Lasseter co-regizează, iar lansarea ar putea fi amânată până la sfârşitul anului viitor.

Se pare că John Lasseter, care a fost de mai multe ori nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun lungmetraj animat după ce l-a primit pentru scurtmetrajul Tin Toy din 1988, şi-a petrecut ultimele luni la sediul Pixar din Emmeryville, unde se realizează Cars 2. Iniţial un zvon, consistenta lui implicare în noul film a fost acum anunţată oficial de Disney. Bineînţeles, decizia companiei sugerează că problemele de creaţie există în prezent, dar asta nu înseamnă că o dată cu premiera de la anul nu vom vedea un mega-succes, aşa cum cei de la Pixar ne-au obişnuit.

În acest moment nu se ştie foarte bine despre ce este vorba în continuare, dar se pare că noile aventuri ale lui Lightning McQueen şi-ale hârbuitului său prieten Mater vor avea loc în toată lumea, cei doi implicându-se într-o cursă cu cele mai rapide maşini de pe mapamond. Un nou personaj principal este Finn McMissile, un Aston Martin cu personalitate de James Bond. Despre poveste se mai spune că l-ar implica pe Mater într-un caz de spionaj, doar că nimeni nu-l crede când începe să-şi împărtăşească bănuielile în stânga şi-n dreapta...

În imagine: un cadru din decupajul lui Cars 2, care-l arată pe Lightning McQueen într-o cursă din Japonia, cu muntele Fuji în fundal.

Ţi-a plăcut Cars? Eşti curios să vezi noile aventuri ale lui Lightning şi Mater?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius93 pe 24 iunie 2010 16:40
Nici primul n-a fost asa grozav, insa vreau sa-l vad si pe asta, pt. a putea face o comparatie intre ele.
Makedonu' pe 24 iunie 2010 18:24
deja astept sa-l lanseze
alex_il_fenomeno pe 9 iulie 2010 10:31
primul a fost destul de bun , il astept pe al 2-lea!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells