Întâi un pic de contraspionaj, apoi Venin

de Ştefan Dobroiu în 13 Oct 2009
Întâi un pic de contraspionaj, apoi Venin

De Gary Ross este foarte posibil să nu fi auzit până nu demult, când despre acest scenarist al lui Spider-Man 4 s-a aflat că ar putea scrie ŞI regiza spin-off-ul Venom, cu inamicul cel negru şi dinţos al lui Spidey. Dar iată că Venom s-ar putea să mai aştepte, pentru că Ross ar putea prelua un proiect din pălăria lui Steven Spielberg.

Este vorba de Matt Helm, ecranizarea unei serii de 27 de romane scrise de Donald Hamilton (simte cineva iz de franciză?), un contra-agent american diferit de James Bond, de exemplu, prin faptul că nu spionează, ci "doar" elimină inamicii Statelor Unite. Simte cineva iz de sânge? Îhî...

Eroul a trecut deja pe ecranul televizorului, într-un serial din anii '60 cu Dean Martin în rolul principal. Mutarea lui pe marele ecran a fost unul din posibilele proiecte ale lui Steven Spielberg, doar că acestuia îi plac mai mult iepurii gigantici vorbitori, prin urmare a ales să facă Harvey şi este posibil să-i fi pasat povestea despre contraspionaj lui Gary Ross.

Ce înseamnă asta pentru Venom? Încă o perioadă de hibernare. Extraterestrul lipicios nu va vedea lumina ecranului până cel mai devreme în 2011, asta dacă ştirea lansată de Variety este corectă, desigur... Tot Variety spune că noua serie are toate şansele să arate mai mult ca seria Bourne decât ca cea cu James Bond.

Foto: imagine cu Matt Holm de pe coperta a patra a unuia din romanele lui Hamilton.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 19:49
trebuie sa recunoastem ca suna foarte bine .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells